free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το κάλεσμα του Ηροδότου για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ

Η ομάδα της Αλικαρνασσού υποδέχεται τον ΠΟΑ σε ένα ντέρμπι «παλαιάς κοπής» και με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να έχει άλλη μία δυναμική παρουσία την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ. Το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας για την μέχρι τώρα πορεία τους και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να γεμίσει το γήπεδο. Αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου, όπου στόχος είναι άλλη μία μεγάλη εμφάνιση για να εδραιωθεί ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ στην πρώτη θέση .

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους φίλους του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αλλά και τους φιλάθλους του προσφυγικού σωματείου του ΠΟΑ να παρευρεθούν σ´ αυτόν το σημαντικό αγώνα, που βάση της ιστορίας των δύο ομάδων αλλά και της έως τώρα πορείας τους επιθυμούμε να εξελιχθεί σε διαφήμιση και γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον συντοπίτη μας διαιτητή κ. Φουκάκη και τους συνεργάτες του, ώστε μετά το τέλος του αγώνα πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος …

Την Κυριακή όλοι στην Αλικαρνασσό!!!!»

Related posts

«Κλείνει» εξτρεμ ο ΠΟΑ

Abola Team 2

Έμεινε στην κατηγορία ο Άγιος Ιερόθεος (1-0)

Abola Team

Μεγάλο διπλό ο Παναργειακός επί του Ταμυναϊκού με σκορ 0-1

Abola Team 2