free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Να κάνουμε φρούριο την έδρα μας!»

Στην αξία που έχιε αποκτήσει για την ομάδα του η αξιοποίηση της έδρας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

Ως ένα  από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν αντιμετωπίζουν στον Άγιαξ Ταύρου την εντός έδρας αναμέτρηης με την Κηπούπολη.

Άπαντες στον φιλόδοξο σύλλογο  δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών, που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.,

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη:

«Καλούμαστε να δώσουμε στην έδρα μα ακόμη ένα πολύ δύσκολο όσο και ιδιαίτεο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που παρουσιάζεται αρκετά ποιοτική και δυσκολοκατάβλητη κι αυτό το στοιχείο μα ςκρατάει σε πλήρη επαγρύπνηση. Θέλουμε να διατηρήσουμε φρούριο την έδρα μας και από αυτήν αντλούμε δύναμη να παραμείνουμε εντός στόχων. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα και πάμε βήμα – βήμα να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα επιδιώξουμε να το αποδείξουμε εντός του αγωνιστικού χώρου»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η παντελής έλλειψη αγωνισιτκών προβλημάτων.

 

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Μόνο υπερηφάνεια αρμόζει σε αυτή την ομάδα!»

Βλάχος: «Για το καλύτερο με τα Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος

Παραμένουν στο «-4» τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης