free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μια γροθιά όλοι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Δείπνο ενότητας παρέθεσε η διοίκηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη παραμονές της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Τράχωνες.

 

 

Στα πρότυπα επαγγελματικών συλλόγων κινούντια τα πάντα πλέον στον Θρίαμβο Χίδαρίου.

Παραμονές της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Τράχωνες για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ η νεος΄’υστατη διοίκηση του Μιχάλη θοεδοσιάδη προέβη σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία, αναδεικνύοντας στον υπέρτατο βαθμό το οικογενειακό και απόλυατ ενωτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας  Τάκης Σπίνουλας, μετά τον ΑΟ Χαϊδαρίου και την Προοδευτική, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, δεξιώθηκε την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Το ΔΣ του συλλόγου αποδέχθηκε με ευγένεια και χαρά την πρόσκληση του πρώην Προέδρου του ΑΟ Χαϊδαρίου  Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος υποδέχθηκε και δεξιώθηκε με κάθε λαμπρότητα στο κατάστημα του, το φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», την ποδοσφαιρική οικογένεια του χαϊδαριώτικου σωματείου.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό  τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, διοίκηση, τεχνικό τιμ και συνεργάτες, με επικεφαλής τον Πρόεδρο  Μιχάλη Θεοδοσιάδη, έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

 

 

 

 

 

Related posts

Όλα “λευκά” στο ντέρμπι!

Abola Team

‘’Διπλό’’ στα Μελίσσια η Νέα Ιωνία.

Γιάννης Μελίτας

Εύκολα η “Σάντα”

abola10