free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε ματς θρίλερ 2-1 τον Δήμο Αθηναίων

Ψυχάρα εμφανίστηκε η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, υο συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου που έχει και έναν αγώνα λιγότερο, σε ματς θρίλερ που έγινε το πρωί του Σαββάτου (9/12) νίκησε στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου στο Ηράκλειο τον Δήμο Αθηναίων με σκορ 2-1 και άρχισε να ξεφεύγει στην βαθμολογία.

Στο σκορ προηγήθηκε στο 5′ η ομάδα του ΥΕΘΑ (Υπουργείου Εθνικής Άμυνας) με ωραίο ενέργεια και σουτ του Αγγελίδη που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Στο 48′ είχαμε φοβερή απόκρουση του γκολκίπερ Δώριζα σε τετ α τετ σουτ.

Στο 58′ μετά από έξοχο συνδυασμό η ομάδα του Δήμου Αθηναίων ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο ευθύβολο σουτ του Στρατή. Στο 63′ σε κεφαλιά του Ροντρίγκες της ομάδας του Δήμου Αθηναίων η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80′ μετά από ανατροπή του Μουζή που αναδείχθηκε σε ήρωα της ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Κουκόπουλος με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-1 δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στο 82′ σε κεφαλιά του Τσαβδαρίδη του Δήμου της Αθήνας η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι.

Απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διακρίθηκαν επίσης οι Καστανιώτης, Γιαννακάκος ενώ πολύ καλοί από τον Δήμο της Αθήνας ήταν οι Σιλεβίστας, Μαχαίρας, Στρατής, Κοντιζάς. Γενικά έγινε ένα ματς υψηλών προδιαγραφών.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Μπάγιας, Τσαγκάρης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (Κόουτς Βασίλης Τρίχος):: Δώριζας, Γιαννακάκης, Αμανατίδης, Καστανιώτης, Βάγιας, Παρούσης, Σαχινίδης, Μουζής, Κουκόπουλος, Καραβασιλειάδης, Αγγελίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Χρυσοβέργης, Κομπορόζος, Μυκωνιάτης, Σακκάς-Μίνος, Χαρακάκος, Ζαμπάρας, Βάρσος.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Κόουτς Σωτήρης Καναβός): Λολέας, Στρατής, Κοντιζάς, Παπαμιχαλόπουλος, Μαχαίρας, Τούρλος, Τσαβδαρίδης, Καλαμάρας, Ροντρίγκες, Σιλεβίστας, Βασιλείου ενώ έπαιξαν επίσης οι Βαγγέλης Σαϊτάνης, Κούβαλης, Παπαδήμας, Βλάχος, Σφήκας. 

Related posts

Επέκταση συμβολαίου για τον Ζοσε Μουρίνιο από την Man. United

Abola Newsroom

Αναβλήθηκε για τις 9/8 η κλήρωση της Super League

Abola Team 2

2.500 φίλαθλοι είδαν τον τελικό-θρίλερ Ηρακλής Ψαχνών-Λήλας Βασιλικού

Abola Team 3