free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να επιβεβαιώσουμε ότι διαθέτουμε την κορυφαία επίθεση»

Τη δική του προσέγγιση για την εκτός έδρας μάχη με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Χαίδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος. 

 

 

Με την  ψυχολογία ακι τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα ριχτεί στην μάχη απέναντι στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου.

Άπαντες στο στρατόπεδο της νεανικής και φιλόδοξης ομάδας των δυτικών προαστίων έχουν συναισθνθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάοσυν σε μία ακόμη νίκη, που θα τους εδραιώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το γεγονός ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει να επιδείεξι την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, όπως είναι λογικό, προσδίδιε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, γεογνός το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης Βασίλης Τσιάκαλος:

 «Μας κολακεύει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε να επιδείξουμε την κορυφαία επίθεση της Κατηγορίας και παράλληλα μας τονώνει τη ψυχολογία. Από την πλευρά μα ςόλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχίδι με τον Ερμή Ηρακλέίου, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και μας ωθεί να είματε απόλυτα συγκεντρωμένοι . Αυτό, που προέχει,

είναι να επβιεβαιώσουμε ότι διαθυέτουμε την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας και να μπούμε στο παιχνίδι με την φιλοσοφία, όπου αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους μας. Από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κρατάμε το ό,τι ήταν το πρώτο παιχνίδι, όπου δεν δεχθήκαμε γκολ κι αυτό, που πρωτίστως προέχει, είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την ανασταλτική μας λειτουργία»

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε με Λεοντίου o ΠΟΨ!

Kώστας Παλαιολόγος

Λαρισαϊκός-Κρόνος Αθηνών 1-2

Abola Team 3

Το νέο ρόστερ της ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου