free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανοδική πορεία ο Αγ. Ιερόθεος του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Άγιος Ιερόθεος του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου επί του Ερμή Ζωνιανών με 2-0, πιστοποιώντας, έτσι, την αγωνιστική του άνοδο.

Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι στο α’ ημίχρονο, χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν δύο γκολ στην επανάληψη και να πάρουν τη νίκη, απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών. Στο 64’ ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Μανδαμαδιώτης κέρδισε το ριμπάουντ από την

απόκρουση του Γεωργίου στο σουτ του Μαρτίνου και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 72’ ο Ερμής άγγιξε την ισοφάριση έχοντας διπλή χαμένη ευκαιρία αρχικά με το σουτ του Νοκάι να κοντράρει στα σώματα και στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ έξω από την περιοχή του Κορτσινίδη να φεύγει ελάχιστα άουτ. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 83’ όταν ήρθε το 2-0 για τον Άγιο Ιερόθεο, με πανομοιότυπο τρόπο με το πρώτο γκολ, όταν ο Λέσι αρχικά νικήθηκε από τον Γεωργίου, αλλά κέρδισε ο ίδιος το ριμπάουντ και με νέο σουτ έγραψε το 2-0. Στο 90’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σαγανά.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 64’ Μανδαμαδιώτης, 83’ Λέσι.

ΔΟΚΑΡΙ: 90’ Σαγανάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ατσίκνουδας (Δωδεκανήσου), Καντανολέων, Σόφιας (Αν. Αττικής)..

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρούμπης, Πολίτης, Ρόππας, Μαντζώρος, Καφαλίδης, Μαρτίνος, Μανδαμαδιώτης, Σιμιτσής (56’ Αργυρίου), Λέσι, Σαγανάς, Νιζάμης (79’ Τσάτσαρης).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Πρωτογεράκης (56’ Κοτζαδάκης), Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Σταθουλόπουλος (71’ Τοπούζης), Σταθόγλου, Νοκάι, Χατζηδημητρίου (46’ Πασιαλής), Πλουσής.

Πηγή: rethymnosports

Related posts

Επόμενο τεστ με Αγιο Ιερόθεο το Κερατσίνι

Abola Team 3

ΑΟ Θηβα και Αγιος Ιεροθεος εμειναν στο 0-0 στο φιλικο

Ρένος Γιαμπουράς

Ενίσχυση με Σέχου ο Πανηλειακός

Abola Team 2