free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εμφατική «πεντάρα» ο Ήφαιστος

 

 

Εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος συνέτριψε στην Δραπετσώνα τον ΑΣ Ποντίων με 5-1 κι επανήλθε στις νίκες.

 

 

Τη χαρά της νίκης έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο της Α’  Κατηγορίας γεύτηκε ο Ήφαιστος συντρίβοντας στην Δραπετσώνα τον τοπικό Α.Σ. Ποντ;ίων με 5-1.

 

Οι «ερυθροκίτρινοι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, επιβεβαίωσαν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους κι έφτασαν απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του «τριπόντου», που τους επέτρεψε να βελτιώσουν αισθητά την βαθμολογική τους θέση. 

Ο ΑΣ Ποντίων αιφνιδίασε κι ευτύψχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 3’ με πλασέ του Λουκάνι στην κίνηση μέσα από την επεριοχή.

Το γρήγορο γκολ των γηπεοδύχων αφύπνισε τους παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου, οι οποίοι στο 15’ ευτύχησαν να φτάοσυν στη ισοφάριση με σουτ – φωτοβολίδα του Νίκου Σκόνδρα!

Στο 29’ ο Ήφαιστος έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μαναριώτη, που αστόχησε από πολύ καλή θέση και ο ΑΣ Ποντίων με τη σειρά του έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου στο 39’ με πλασέ του Θεοδοσίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.Στο 54’ μετά από εξαιρετική σέντρα του νεοεισελθόντα Κεσανίδη από τα αριστερά, ο επερχόμενος Παπαδάτος με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Στο 64’ ο Κρίστο με καταπληκτική «κάθετη» τροφοδότησε τον Παπαδάτο, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε ο Μπαρμπαρήγος, ενώ στο 66’ το εξαιρετικό σουτ του Κρίστο έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο Ήφαιστος ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στο 75’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Καρακασίδη, για να κερδίσει πέναλτι ο Μαναριώτης στο 78’, το οποίο εκτέλεσε ψύχραιμα ο ίδιος ο παθών για το 1-4.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Βασίλης Μαναριώτης στο 88’ μετά από όμορφη προσπάθεια κι ασίστ του Σιδηρόπουλου.

 

Καλή η διαιτησία του Φυλακούρη.

 

ΑΣ Ποντίων: Μπαρμπαρήγος, Παπαδόπουλος, Γιακασικόγλου, Τσίντζηρας, Γιατζιτζόγλου, Παπαφώτης, Γεργεριτάκης, Μενδρινός (60’ Δίκης), Θεοδοσίου (70’ Πάσχος), Ντέρτζιο, Λουκάνι.

 

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής, Γκίλας (46’ λ.τρ. Κεσανίδης), Σιδηρόπουλος, Τζιώτης (84’ Κουρούνης), Σκόνδρας, Μαναριώτης, Καρακασίδης (81’ Σβόλης), Μυλωνάς (55’ Κρίστο)

,

 

 

 

 

 

Related posts

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»

«Αφεντικό» η Κύπρος στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

«Απέδρασε» από τον Κορυδαλλό ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος