free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το ντέρμπι κορυφής Αήττητος-Χαλκίδα: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Νίκο Κατσιγιάννη

Αμετάβλητη έμεινε η βαθμολογία του 7ου ομίλου, με τον Αήττητο Σπάτων και την Χαλκίδα να προσθέτουν στην βαθμολογική τους συγκομιδή από έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας.

Κατά πάγια τακτική ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΆΤΩΝ δεν ασχολείται με την διαιτησία τα τελευταία χρόνια οποία και να είναι, ΟΜΩΣ όπως εκτιμούν οι άνθρωποι του Αήττητου κάποιοι αυτό μάλλον το πέρασαν για αδυναμία και είχε σαν αποτέλεσμα μια ακόμα εις βάρος της ομάδας των Σπάτων διαιτησία όπως επισημαίνουν με τον κο ΚΟΥΚΟΎΛΑ στο σημερινό αγώνα ΝΤΈΡΜΠΙ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον ΑΉΤΤΗΤΟ μακριά από την νίκη που στο 84′ σε ανατροπή του FARINOLA όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφυλακα ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ και τον ανέτρεψαν με τράβηγμα από πίσω και κλάδεμα στο δεξί πόδι (οποίος έχει την παραμικρή αμφιβολία θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο καρέ καρέ με την κάμερα του ΑΉΤΤΗΤΟΥ TV αλλα και από το Sportaltv που είχε την LIVE αναμετάδοση του αγώνα μέσα από το YOUTUBE), αλλά ο διαιτητής είδε θέατρο κ έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη.

Αφορμή όλων αυτών να βγάλει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ισχυρός άντρας της ομάδας μας τον ΝΊΚΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 2′ όταν BLANCO διεκδίκησε την μπάλα από τους αμυντικούς κάνοντας φάουλ (έσπρωξε τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ) και στην συνεχεια πέτυχε τέρμα αλλά προηγούμενα ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ την ενέργεια του φορ της Χαλκίδας.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΑΉΤΤΗΤΟ με τον ΚΡΗΤΙΚΟ να σώζει Ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ.

Στο 30′ σε εκτέλεση κόρνερ του ΜΟΥΣΤΑΚΗ πήρε πρώτη κεφαλιά ο FARINOLA και στην συνέχεια δεν κατάφερε ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ να την στείλει στα δίχτυα.

33′ δοκάρι για τον ΑΉΤΤΗΤΟ με τον ΚΡΗΤΙΚΟ και στην συνέχεια αστόχησε ο FARINOLA.

Το σκόρ άνοιξε ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ στο 52′ με τον ΚΡΗΤΙΚΟ σε φάση διαρκείας να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή αν και πεσμένος κατάφερε με υπερένταση να την στείλει στα δίχτυα σε ξέφρενους πανηγυρισμους.

Η ΧΑΛΚΊΔΑ κατάφερε στο 57′ σε μια από τις αντεπιθεσεις με τον BLANCO να κάνει το 1-1 στέλνοντας να περάσει στην κλειστή γωνία του ΜΙΧΕΛΗ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχασε την ευκαιρία του αγώνα σε τετ α τετ έστειλε μόλις άουτ την μπάλα.

Στο 84′ στην πίεση που ασκούσε ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ο FARINOLA βρέθηκε μέσα στην περιοχή τετ α τετ από τον τερματοφυλακα αλλά δέχτηκε μαρκάρισμα από πίσω (τράβηγμα πρώτα κ κλωτσιά στο πόδι) αλλά ο διαιτητής είδε θέατρο με αποτέλεσμα να δώσει και κίτρινη κάρτα στον FARINOLA.

Ο αγώνας έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ.

Τώρα για τον αγώνα να πούμε πως κυριάρχησε η ένταση και οι πάρα πολλές αδικαιολογητες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της ΧΑΛΚΊΔΑΣ με το παραμικρό και το συνεχές πέσιμο στο έδαφος για καθυστερήσεις κάτι που πέτυχαν τον σκοπό τους παρασύροντας τον διαιτητή του αγώνα με αποκορύφωμα την φάση του 84′.

Οι παίκτες του Αήττητου για έναν ακόμα αγώνα μπήκαν διστακτικά και μετά ισορροπησαν τον αγώνα και έκλεισαν την ομάδα της ΧΑΛΚΊΔΑΣ στο μισό του Γηπέδου που προσπαθούσαν με αντεπιθεσεις να πετύχουν κάτι όπως και το γκολ της ισοφάρισης.

Να σημειώσουμε πως η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή με πάνω από 1100 με 1200 φίλους και τον δύο ομάδων που γέμισαν σχεδόν το γήπεδο ΣΠΆΤΩΝ κάτι που σχολίασαν με ευχαρίστηση και οι παίκτες μας. (είχαν έρθει περίπου και 100 φίλοι της ομάδας της ΧΑΛΚΊΔΑΣ).

ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ Π. (ΛΈΣΒΟΥ)

ΒΟΗΘΟΙ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΕΤΣΗ (ΑΘΉΝΑ)

Κίτρινες κάρτες

44′ ΝΤΕΛΕΚΟΣ, 50′ ΗΡΑΚΛΗΣ, 84′ FARINOLA, 86′ BLANCO

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) 

ΜΙΧΕΛΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, JACKSON (84′ ΒΙΔΆΛΗ) , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ( 80′ ΓΚΟΎΜΑΣ), ΔΟΥΚΑΚΗΣ (74′ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ), ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ(88′ ΣΚΟΥΜΑΣ), FARINOLA.

AO ΧΑΛΚΙΣ ( ΑΥΛΩΝΊΤΗΣ) 

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΒΑΛΚΑΝΟΣ, ΘΩΜΑΣ, ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ ( 90′ ΓΕΩΡΓΊΟΥ), ΧΑΡΤΣΙΑΣ, ΝΤΕΛΕΚΟΣ, BLANCO ( 87′ ΑΝΈΣΤΗΣ), ΠΟΛΙΤΗΣ (90 +4 ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ, ΤΣΙΓΚΡΟΣ (63′ ΕΜΕΚΑ).

 

Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

 Μετά το τέλος του αγώνα ο ισχυρός άντρας της ομάδας του ΑΉΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ κος Νίκος Κατσιγιαννης εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής.

Το δίδυμο Καλύβας Κουκούλας έφερε εις πέρας την αποστολή του!

Ο ενας διόρισε και ο άλλος εκτέλεσε.

Σ’ ένα ματς το οποίο επρεπε να είχαν τελειώσει οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίχτες, ο διαιτητής έδειχνε τρομερή ανοχή στο αντιαθλητικό παιχνιδι της Χαλκίδας και με αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι που δεν έδωσε πάνω στον FARINOLA και ενώ ήταν ετοιμος να σκοράρει απέναντι στο ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ.

Το παραμύθι σας τελείωσε εδώ.

Με τα λεφτά μας και τον ιδρώτα μας δεν παίζει ΚΑΝΈΝΑΣ.

Related posts

Πανιώνιος: Νέα μεταγραφή ο Σεϊμού Κεϊτά

Abola Team

Ιωνικος: Με το αστέρι στο στήθος και ο Παπαδόπουλος

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος ο Χατζηστρατής από Ιάλυσο!

Abola Team 2