free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Μας έμεινε η πίκρα»

Tην έντονη πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο ο Γκυζιακός ηττήθηκε από τον Κεραυνό Γλυφάδας, εξέφρασ εο Γενικός Αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Ακόμη προσπαθούν να … συνέλθουν στον Γκυζιακό, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Οι «πορτοκαλί» ηττήθηκαν μ’ ένα γκολ στο 88ο λεπτό, που προήλθε από σέντρα – σουτ και με την βοήθεια του αέρα η μπαλα κατέληξε στα δίχτυα!

Μία φάση, η οποία έμελλε  να κρίνει την αναμέτρηση, φέρνοντας την ομάδα του Γλκύζι στην 13η θέση του ομίλου με 12 πόντους.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Καββαδία:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο βάσει της εξέλιξής του ήταν στα δικά μας χέρια. Μας έμεινε η πίκρα για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε αυτό το αποτελεσμα, δεδομένου ότι εμείς ήμασταν ηομάδα με τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά στα πρώτα λεπτά χάσαμε γκολ, που δύσκολα χάνονται, για να έρθει αυτό το γκολ, με το οποίο φύγαμε από τον αγωνισιτκό χώρο χωρίς κανένα βαθμολογικό όφελος. Η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον στην δύσκολη συνέχεια, όπου πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε γιαμία καλύτερη πορεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διο΄κηση του Κεραυνού για την φιλοξενία που μας παρείχε και εμείς θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο»

 

 

 

Related posts

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα, 3-1 εκτός τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Αντώνης Γιαννακόπουλος (Ηρακλής Περιστερίου): “Η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει καλούς μικρούς και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα”

Τάσος Ζαφειρίου

Βασίλης Βόγλης (Ιπποκράτης), Γιάννης Σκαρπέλης (ΑΕ Περιστερίου) σήμερα στις 8 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου