free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Λυτρώθηκαν στο φινάλε οι Άγιοι Ανάργυροι

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον Άγιοι Ανάργυροι και Μικρασιατικός αναμετρήθηκαν με σκοπό την νίκη. Με τους γηπεδούχους να… χαμογελάνε στο φινάλε.
 
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με τους φιλοξενούμενους, να “πατάνε” ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν στο 41′ με τον Κολοβό να σεντράρει στον Ντάντη, ο οποίος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ με τον Χανιώτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση ο Μοροσάνου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
 
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι και άρχισαν να πιέζουν περισσότερο τον αντίπαλο. Η πίεση αυτή απέφερε… καρπούς στο 59′ όταν ο Κρητικός με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ύστερα από κόρνερ. Στο 63′ ο Μικρασιατικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ψαραδέλη να βρίσκεται απέναντι από τον Χανιώτη όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 67′ υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο ενώ ακολούθως αποβλήθηκε ο Χιονίδης με απευθείας κόκκινη. 
 
Ο Μικρασιατικός “πείσμωσε” μετά τον… καυγά και η απάντηση ήρθε στο 72′. Ο Θαναηλάκης έκανε κούρσα από τα δεξιά, σούταρε με τον Χανιώτη να αποκρούει προσωρινά και τον επερχόμενο Ντάντη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού προσπάθησε να αντιδράσει από το σοκ της ισοφάρισης και τα κατάφερε. Στο 84′ ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Αλίμπας ο Στραβοκέφαλος βρέθηκε τετ α τετ και ανετράπη από τον Κωνσταντόπουλο με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο πολύπειρος μέσος Αλίμπας ευστόχησε δίνοντας το… φιλί της ζωής στην ομάδα του για το 2-1.
 
Λίγα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντόπουλος αντικαταστάθηκε καθώς είχε πρόβλημα τραυματισμού. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αριστερός οπισθοφύλακας Καραντζάς.
 
Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την νίκη και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την φάση του πέναλτι, λυπημένοι για την ήττα μεν, χαρούμενοι δε για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

 
 
‘Αγιοι Ανάργυροι : Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Γκεμίσης, Λάλα (Μπεκατώρος 75′), Αλίμπας, Χιονίδης (Στραβοκέφαλος 62′), Μαρίνου (Κοσμάς 90′), Νταουτάι (Παραράς 85′)
 
Μικρασιατικός : Κωνσταντόπουλος (Βλάχος Θ. 85′), Μαργάς. Καραντζάς, Μοροσάνου, Μπιρμπίλης, Μακρυγιάννης (Θαναηλάκης 57′), Γουσούλης (Βλάχος Π. 76′), Χαζισάς, Ψαραδέλης, Κολοβός, Ντάντης (Πετρίτσης 78′)

Related posts

Τα τελευταία φιλικά παιχνίδια για τον Αθηναϊκό

Abola Team 2

Νέος Αντιπρόεδρος Της Ομάδας Ηφαίστου Περιστερίου Μόσχος Δημήτρης

admin

Επιστροφή Ρόππα-Ζυγούρη στην τεχνική ηγεσία του Χαραυγιακού

Abola Team 2