free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Κιβερίου 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Το πάλεψε η Τριγλία Ραφήνας,  δυστυχώς στο τέλος υπέκυψε, παίζοντας και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Βουτσιώτη.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης για τον Ερμή ήταν ο Καραγκούνης με 2 γκολ και μία ασίστ.

 

Ο Ερμής προηγήθηκε στο σκορ στο 10 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Καραγκούνη. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες μέχρι το 45′.

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ερμής μπήκε δυνατά πίεσε τους Ραφηνιώτες και διπλασίασε το σκορ στο 50΄ με το δεύτερο γκολ του Καραγκούνη από το ύψος της μικρής περιοχής.

 

Η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας μείωσε στο σκορ σε 2-1 με κεφαλιά του Μακρή μετά από χτύπημα φάουλ του Ντάφλα, στο 53΄ και στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση ,η οποία ήρθε στο 70′ λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντάφλας,το οποίο κέρδισε ο Καμβύσης από τον Ζίου .

 

Η Τριγλία μετά την ισοφάριση έμεινε με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Βουτσιώτη με απ ευθείας κόκκινη κάρτα,οπισθοχώρησε και στο 87΄ ,η χρυσή αλλαγή ο Μπιτζής Π. με σουτ ,ύστερα από ασίστ του Καραγκούνη διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

 

Διαιτητές: Κουτσαναστάσης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

 

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμάντης): Κοζιώτης, Ζίου, Γιάννος (60′ Μπιτζής), Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (70′ Κουτσοδήμος), Γκάτσης, Μουσταφά, Καραγκούνης (92′ Αντωνόπουλος), Μαρίνης (87′ Σάκουλης)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Κατσαβριάς (62′ Βουτσιώτης), Κότσι, Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (58′ λ. τρ. Μητσόπουλος), Ντάφλας, Ενγκλαντίν.

 

Related posts

Γιάννη Μάλλη και Κώστα Χάρμπαλη απέκτησε ο Βύζας Μεγάρων

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (7/1) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3