free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιωνικός του Νίκου Μαρωνίτη 2-0 το Κερατσίνι

Την ήττα με 2-0 από τον Ιωνικό του Νίκου Μαρωνίτη γνώρισε το Κερατσίνι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. 

Τα γκολ ο Ζαγοριανός στο 15 και  Μπάτσι στο 82.

 

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η πίεση πολύ ψηλά του Ιωνικού δεν επέτρεπε στο Κερατσίνι να έχει καλή ανάπτυξη και αυτό ήταν πρόβλημα για την ομάδα μας, που είχε κατοχή μπάλας αλλά ήταν ανούσια.

 

Τελικά, στο 15ο λεπτό ο Ιωνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ,όταν απο γέμισμα προς την περιοχή του Φραντζεσκάκη, ο Ζαγοριανός εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα και την κακή έξοδο του τερματοφύλακα μας και “άνοιξε” το σκορ.

 

Από κει και πέρα και όσο πέρναγε η ώρα, το Κερατσίνι κρατούσε τη μπάλα  περισσότερο με τον Διάκο σε κακή ημέρα, αλλά η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στην περιοχή του Ιωνικού για να ανησυχήσει τον Κουρεπίνη και όταν αυτό έγινε δεν ήταν οι φάσεις που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην άμυνα των Νικαιωτών.

 

Με την έναρξη της επανάληψης, οι “Ροσονέρι” έχασαν σπουδαία ευκαιρία ,όταν από γέμισμα του Διάκου και την κεφαλιά-πάσα του Μπερνιδάκη  προς τον Καλογιάννιη, ο τελευταίος βγήκε σε ρόλο φορ αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

 

Στο 55, ύστερα από γέμισμα και πάλι του Διάκου, η μπάλα έφτασε στον Καλογιάνννη που ανατράπηκε από τον Χριστόπουλο ,αλλά ο Καριοφύλλης έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Καλογιάννη.

 

Στο 57, ο Καλογιάννης εκτέλεσε φάουλ χαμηλά αλλά ο Κουρεπίνης μπλόκαρε. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, αλλά σε μία αντεπίθεση και απο σέντρα που βγήκε απο τα δεξιά, ο Ζαγοριανός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Φρατζεσκάκη.

 

Στο 79,  και ενώ όλο το Κερατσίνι  είχε βγεί μπροστά απο ένα γέμισμα απο την άμυνα ο Μπάτσι έπιασε την κεφαλιά ,αλλά ο Τσουβαλτσίδης ήταν εκεί για να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή,ενώ στη συνέχεια ο Ζαγοριανός έκανε την κεφαλιά και πάλι προς το τέρμα αλλά και πάλι ο Τσουβαλτσίδης ήταν εκεί.

 

Στο 83, τα όποια όνειρα  ισοφάρισης για το Κερατσίνι έσβησαν όταν από το βολέ του Κουρεπίνη, η μπάλα έφτασε στον Μπάτσι που εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση της άμυνας και του Φραντζεσκάκη και κάπως έτσι έγινε το 2-0.

 

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Χριστόπουλος-Δημακάκος(88 Σάμαρης)-Παντελίδης- Κορνέζος-Πατσατζόγλου-Πογοσιάν -Κουρούμα-Ζαγοριανός(85 Νικολέτος)-Γεωργόπουλος(90’Φιλιμέγκας)-Καλτσάς(66 Mπάτσι)

 

Κερατσίνι: Φραντζεσκάκης-Τσουβαλτσίδης-Σιγάλας(28 Λίτσης)-Μπατής-Βαττής-Σκεντεράι-Ντούλιας(64 Καρέλης)-Διάκος-Μπερνιδάκης-Πασαλίδης-Καλογιάννης(73 Σιάνος)

Related posts

Μαγκαφίνης: «Πρέπει στην Παλαιόχωρα να μαζέψουμε βαθμούς εκτός έδρας»

Abola Team 2

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση του Ηρόδοτου

Abola Team 2

Χωρίς Πανούση ο Αγ. Ιερόθεος στην Ιεράπετρα!

Abola Team 2