free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 Διαγόρας και Ασπρόπυργος

Την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή έχασε ο Διαγόρας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με αντίπαλο τον Πανασπροπυργιακό για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον Διαγόρα να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ.Οι μοναδικές περιπτώσεις που απείλησε ο «γηραιός» ήταν κάποια μακρινά σουτ του Παυλίδη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πανασπροπυργιακού έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε τον Διαγόρα να μπει στην περιοχή με αξιώσεις. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στο 33′ όταν ο Διαμαντής απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Παυλίδη.

Στην επανάληψη του σκηνικό δεν άλλαξε, ο Διαγόρας είχε την κατοχή όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μοναδική καλή στιγμή στο 57′ όταν το φαουλ του Λάμπρου απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Διαμαντή.

Το φίλμ του αγώνα:

33′ Μακρινό σουτ του Παυλίδη δύσκολη επέμβαση του Διαμαντή.

44′ Σουτ του Παυλίδη στα χέρια του Διαμαντή.

57′ Εκτέλεση φαουλ του Λάμπρου δύσκολη επέμβαση του Διαμαντή.

 

Συνθέσεις: 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου ( 90+Καρπαθάκης), Βελέτης, Παυλίδης, Βελλίνης (68′ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (86′ Κιοσέογλου), Ούγκο (77′ Μπουρλάκου), Σουάνης.

ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΣ: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Νικολάου, Στρατάκης, Σταγάκης, Μπρέμλος (83′ Ζωγράφος), Σιδηρόπουλος (65′ Παναγόπουλος), Νάκας, Μάγγος, Χαϊκάλης (90+ Καραγιάννης), Ατματζίδης (90+ Λώλος).

Πηγή: news12

Related posts

Κράτησε τον πορτιέρο Γιάννη Ψαρρά ο Ερμής Αμυνταίου

Abola Team 2

Χαραυγιακός: Θλίψη και πένθος, “έφυγε” ο Κώστας Δασκαλόπουλος

Γιώργος Ανανίδας

Επέστρεψε o Μπεκατώρος στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Abola Team 2