free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση του Κερατσινίου για το ματς με Εθνικό και η δήλωση του Βασίλη Σπάθα

Το ματς με τον Ιωνικό πέρασε και ανήκει στο παρελθόν, το ματς με τον Εθνικό έρχεται για το Κερατσίνι.

Ενόψει λοιπόν της αναμέτρησης με τον Εθνικό η διοίκηση του Κερατσινίου-των ροσονέρι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι, ενημερώνει, εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιά ότι οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καταλάβουν τη θύρα 1 προς τον Πειραιά,ενώ  αυτοί των “Ροσονέρι” στη Θύρα 2 που “βλέπει” προς Ελευσίνα.

 

Θα υπάρχουν ξεχωριστά εκδοτήρια για τους φίλους των δύο ομάδων,ανάλογα με τη Θύρα που θα καταλάβουν,ενώ η Γενική είσοδος  θα είναι στα 10 Ευρώ.

Στην ανάγκη να μαζέψει για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται για την ομάδα αναφέρθηκε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΡΤ .

 

 “Hρθαμε στη Νεάπολη για να πάρουμε αποτέλεσμα  . Στα πρώτα 20 λεπτά δεν βγήκαμε απο τα αποδυτήρια και ήμασταν κακοί ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ παιδικό. Στη συνέχεια πήραμε μέτρα, κάναμε φάσεις ,αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος .Στο β ημίχρονο, πιέσαμε,προσπαθήσαμς και κάναμε φάσεις, ανοιχτήκαμε  και τελικά δεχτήκαμε  το δεύτερο γκολ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη και να κοιτάξουμε να πάρουμς βαθμούς. ”

Related posts

Νίκη με τρελή ανατροπή και σκορ 4-3 ο ΠΑΟ Βάρδας με Καλαμάτα κι ενώ έχανε με 3-0!!!

Abola Team 2

Προβληματισμός στην Ρόδο για την ήττα και την έλλειψη φάσεων

Abola Team 2

Οριστική η επιστροφή Δάρρα στο Αιγάλεω

Abola Team 2