free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Τεράστια σε αξία νίκη!»

Στην σπουδαιότητα του θριάμβου επί του Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε ο τενχικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

Την νίκη της 12ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε χωρίς αμφιβολία η Αναγέννηση Πετρούπολης θριαμβεύοντας με 3-1 του πανίσχυρου και αρκετά φιλόδοξου φέτος Αγίου Δημητρίου.

Η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαίσια στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» σε… ανώμαλη προσγείωση, παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα, αλλά και πελώρια αυτοπεποίθησης ενόψει της κρίισμης συνέχειας.

Ο τεχνικός Σάκης Καλογερόπουλος είχε κάθε λόγο να αισθάνετια χαρούμενος από την σπουδαίας σημασίας νίκη της ομάδας του και στις δηλώσεις που παραχώρησε, τους απένειμε τα εύσημα:

«Πετύχαμε μία τεράστια σε αξία νίκη επί ενός πολύ ισχυρού αντιπλου, όπως είναι ο Άγιοε Δημήτριος1 Μάι επιτυχία, η οποία έρχεται να μας τονώσει τη αυτποίθηση αι να αποτελέσει συνέχεια των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιούμε το τελευταίο διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόος καλοί και βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 με πέναλτι των αντιπάλων μας., Στο δεύτερο μέρος όμως η απόδοσή μας ανέβηκε κατακόρυφα, μεταμορφωθήκαμε πλήρως και αναλάβε τα ηνία του αγώνα ολοκληρτικά, Είχαμε τον ρόλο του απόλυτου πρωταγωνιστή, με άμεση συνέπεια να γυρίσουμε το ματς, να πετύχουεμ τρία όμορφα γκολ, αλλα΄και να χάσουμε ευκαιρίες για δύο τουλάχιστον ακόμη τέρματα. Η εν γένει εικόνα της ομάδας, μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους κι αναδεικνύει τη ποιότητα της ομάδας μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εκπληκτική τους εμφάνιση και την σπουδαία νίκη»

Related posts

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3

Καββαδίας: «Για ακόμη μια φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος:«Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος