free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Θα ενισχυθούμε σε θέσεις-κλειδιά»

Την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προανήγγειλε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

Την ξέφρενη κούτρσα της στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα με την σπουδαία της εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Χαλκηδονικού!

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο σωματείο των νοτίων προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνκα και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη υψηλότερο δείκτη αυτοπεποίθησης

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη. Ο αρχιτέκτονας της φετινής φρενήρης πορείας της ομάδας, αφού αρχικά έσπευε να απονείμει τα εύσμα στους ποδοσφαιριστές του για την σπουδαία νίκη, στη συνέχεια εβγαλε είδηση τονίζοντας ότι η ομάδα του θα ψάξει την μεταγραφική ενίσχυση κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Πήραμε μία ιδιαίτερα σημαντική και δίκαιη νίκη, η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχαμε, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, έδωσαν και την ψυχή τους, ώστε να φτάσουεμ σε αυτή την νίκηη οποία μας κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Γενικότερα η ομάδα μας φέτος δείχνει ικανή για σπουδαία πράγματα και απότην πλευρά μας θα ψάξουμε να ενισχυθούμε την περίοδο του Ιανουαρίου σε θέσεις – κλειδιά, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Θλάση ο Μπαξεβάνης

 

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Χαλκηδονικού είχε και τις … συνέπειές της για τη Κοψαχείλα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Στέργιου Μπαξεβάνη. Ο 24χρονος παίκτης εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο με θλάση στον δικέφαλο και η επιστροφή του στα γήπεδα μετατίθεται με την έλευση του 2018.

Παράλληλα, ο Μακρυπίδης συνεχίζι τη αποθεραπεία του στα πλευρά από το χτύπημα που είχε δεχθεί προ δύο εβδομάδων.

 

 

 

 

Related posts

Είδε… «φως» ο Ηφαιστος

Abola Team 2

Ήττα αλλά πρώτος ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Νάστος αντί Χλοψιούδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος