free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φθάσουμε!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας του δηλώνει ο τεχνικός της νεοφώτιστης ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η ΑΕ Μεταμόρφωσης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης αποσπώντας ισοπαλία 2-2.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο αν μη τι άλο αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών, που έχουν ξεκινήσει από την καλοκαιρινή προεοτιμασία από τον τεχνικό Βαγγέλη Λύγκο και τους στενούς του συνεργάτες. Με τους ποδοσφαιριστές να αναδεικνύουν το τεράστιο ταλέντο και την δύναμη ψυχής.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εκθείασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα και προσπάθεια των παικτών μου. Απένατι σε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα , όπως είναι ο Αίμος Πετρούπολης ανταποκριθήκαμε πλήρως, αφού κερδίζαμε μέχρι το 95ο λεπτό.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, εάν λάβουμε υπόψη την μέχρι τώρα εικ΄να που έχουμε εμφανίσει και κόντρα στον μεγάλο βαθμό δυσκολία ςόλων των αναμετρήσεων που έχουμε δώσει. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό το στοιχείο μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση.

Ειδικά από τη στιγμή, όπου στον δεύτερο γύρο τα περισσότερα παιχνίδια τα δίνουμε στην έδρα μας και απέναντι σε ομάδες, που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία από τη δική μας την ομάδα»

 

 

 

 

Related posts

Τέλος εποχής Ηλία Ράμμου στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Διπλό στην Αργυρούπολη η Δόξα Βύρωνος

Παντελίδης Mάνος

ΑΕ Μεταμόρφωσης: “Για ένα σοβαρό σκοπό όλα τα έσοδα της Κυριακής”

Abola Newsroom