free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα – βήμα και κατακτούμε στόχους»

Tην απόλυτη ικανοποίησή του από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του εξέφραε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον πρώτο όμιλο τη Α’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο η ΑΕ Ηρακλείου με τη σπουδαία σε αξία εκτός έδρας νίκη της επί του Αθηναϊκού με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων να μειώσει στους δύο τους βαθμούς, που την χωρίζουν από την κορυφή και πλέον να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την κρίσιμη συνέχεια στο πρωτάθλημα

 Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Νίκου Παπαρούνη:

 «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας τόνωσε ακόμη περισσότερο τον δείκτη αυτοπεποίθησης, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Κερδίσαμε μία ομάδα πολύ ιστορική που εμπνέει σεβασμό, όπως ο Αθηναϊκός, ενώ παράλληλα κάναμε και πολύ καλή διαχείριση, προσθέτοντας τρεις πόντους στο σακούλι μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο Προχωράμε βήμα – βήμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι κατακτάμε στόχους. Πλέον μετά από αυτή την επιτυχία μας απέχουμε δύο μόλις βαθμούς από την κορυφή, γεγονός το οποίο μας δίνει ακόμη περισσότερο θάρρος. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι πλέον διαθέτουμε την κορυφαία επίθεση της Α’ Κατηγορίας συνολικά  με 30 γκολ. Όπως φυσικά, τον πρώτο σκόρερ, τον Μέρτκολα, ο οποίος έχει σημειώσει 13 γκολ, αλλά και την επιθετική πολυφωνία που διαθέτουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού της ΑΕ Ηρακλείου, για να προσθέσει: 

«Πλέον, η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό, όσο και ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας κόντρα στους Τράχωνες; το οποίο είναι και το τελευταίο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτό, που θα ήθελα, είναι ο κόσμος μας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια, που καταβάλλει η ομάδα μας και να έρθει μαζικά στο γήπεδο να μας δώσει δύναμη και κουράγιο. Θέλουμε να κάνουμε φρούριο την έδρα μας και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μία νίκη,την οποία θα την αφιερώσουμε στον κόσμο μας

 

Related posts

Σμυρνής: «Αποδείξαμε πώς έχουμε μέταλλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Να μην απογοητευτούμε»

Abola Newsroom

Θεοδωριδης Γιωργος | Παικτης Κένταυρου Βριλησσίων

admin