free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Πέντε στα πέντε η UNION EUROBANK, νίκησε με 3-2 και με ανατροπή στο σκορ στο ντέρμπι τον Αστέρα Μαρκόπουλου

Έβγαλε μέταλλο, πολλά ψυχικά αποθέματα και πολλά ακόμα θετικά στοιχεία η ομάδα της UNION EUROBANK στην 5η αγωνιστική του δυνατού πρωταθλήματος των Ανεξάρτητων ομάδων, στο ντέρμπι όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Αστέρα Μαρκόπουλου.

Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, κατάφερε με ανατροπή στο σκορ σε ένα ματς για γερά νεύρα να επικρατήσει με σκορ 3-2 και να κάνει το πέντε στα πέντε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι-φωτιά που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Βάρης.

Στο ματς αυτό που είχε χιτσκοκικό φινάλε και στο οποίο η ομάδα της UNION EUROBANK στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε τον αντίπαλό της, υπήρξαν δυνατές μονομαχίες και πολύ ταχύτητα, προηγήθηκε ο Αστέρας Μαρκόπουλου με τον Δημητρακόπουλο. Ο Αλέξης Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε βρίσκοντας προηγούμενο και πάλι τον Αστέρα Μαρκόπουλου με 2-1 με εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Ζώη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της UNION EUROBANK που μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη με κορυφαίο του γηπέδου τον Στέφανο Καραγιαννίδη και με συντονιστή τον Ηλία Χουζούρη αρχικά ισοφάρισαν και πάλι το σκορ σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Χωριανόπουλου μετά από φάση διαρκείας. Το τελικό 3-2 για την UNION EUROBANK πέτυχε ο πολύ δραστήριος όσο έπαιξε Χίσο με έξυπνο πλασέ πέντε λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι. Στην συνέχεια μάλιστα πέτυχε κι άλλο γκολ ο Χίσο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Άριστο το διαιτητικό τρίο Δημητρόπουλος, Καραμπέκιος, Απόκοτος.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Δημητρίτσης, Μαντέλος, Καραγιαννίδης, Ίσσα, Μπαντούνας, Ντοβλετάκης, Αλέξης Παπαδόπουλος, Σαχινίδης, Χουζούρης, Χωριανόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Χίσο, Σαρρέλης, Θανασάη, Παπατσούτσος, Σκαλίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ(Γιάννης Ιατρού): Παπαϊωάννου, Ζώης, Παναγιώτου, Κεραστάρης, Καρμπαδάκης, Στάμος, Δ. Δημογιάννης, Κουτρουμάνος, Τσέλιος, Δημητρακόπουλος, Σκουτέλης. 

Related posts

“Έκλεισε” με νίκη η Union Eurobank το 2019!

Abola Newsroom

Το πέντε στα πέντε η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK που νίκησε με 3-0 σετ τους Ίωνες

Abola Team 3

Στον τελικό του ΗΝΙΟΧΟΣ η γυναικεία ομάδα βόλει της UNION EUROBANK όπου θα αντιμετωπίσει την REFEREES TEAM

Abola Team 3