free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Αρμενική»

Στην κρισιμότητα της επερχόμενης αναμέτρησης με την Αρμενική αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.\\\

 

 

Με εντός έδρας ήττα 1-3 από τα γειτονικά Βριλήσσια συνέχισαν τα Μελίσσια τις υποχρεώσεις τους στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτεο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να συνεχίσει την αντεπίθεση που είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με την νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης.

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μπουγάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την συνέχεια, εστιάζοντας στην επόμενη δύσκολη όσο και ιδιαίτερα κομβική αναμέτρηση με την Αρμενική

 «Χάσαμε ένα γειτονικό ντέρμπι στοι οποίο θεωρώ ότι αδικηθήκαμε από τη διαιτησία. Τέλος πάντω,α αυτό το ματς το ξεχνάμε. Το παρήγορο για εμάς είναι ότι δεν κέρδισε καμία από τις ομάδες που μας ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα και συνεχίζουμε απρόσκοπτοι τη προσπάθειά μας για την παραμονή. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Αρμενική. Μία ομάδα πολύ δυνατή κι επικίνδυνη, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Παιχνίδι το οποίο είναι κομβικό για την παραπέρα πορεία μας . Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη κι οφείλουμε να είμαστε δυνατοί σε κάθε ματς»

 


 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom

Σομπότοβιτς: «Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Κολωνό»

Kώστας Παλαιολόγος

Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση χιαστών ο Μουσούρης