free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Να συνεχιστεί η βελτίωση»

Στην ανάγκη να συνεχιστεί η διαρκής προσπάθεια και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του, εστίασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ιδιαίτερα σημαντική, πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα την περαμένη Κυριακή ξεπερνώντας μΕ 2-1 το εμπόδιο του φορμαρισμένου ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Ένα τρίποντο– «οξυγόνο» για την άλλοτε κραταιά ομάδα των δυτικών προαστώιν, η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνει βαθμολογικά και να πατήσει ακόμη πιο γερά στα πόδια της όσον αφορά την προσπάθεια που επιχειρεί στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία έρχεαι να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Η Αγία Ελεούσα εκ προοιμίου παίζει πάντα υπό πίεση, ωστόσο έχει την ευτυχία να διαθέτει διοικητικούς ηγέτες, που ξέρουν να κάνουν υπομονή και να ανταμείβουν τηνπροσπάθεια που γίνεται. Από εδώ και στο εξής, το ζητούμενο, είναι να συνεχιστεί η βελτίωση, την οποία παρουσιάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και φυσικά να συνοδεύεται με τα ανάλογα αποτελέσματα, που θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε στην επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου. Μόνο με περίσσια υπομονή θα μπορέσουμε να πορευτούμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Επένδυση» με Κλαούντιο Φερετάι τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Μεγάλο μας κέρδος ο 18χρονος Γιώργος Βήχας»

Kώστας Παλαιολόγος

Χρήσιμο φιλικό η Αθηναϊδα με την Κ-17 του Παναθηναϊκού

Kώστας Παλαιολόγος