free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Η ομάδα δείχνει ποιότητα και χαρακτήρα»

Τον ενθουσιασμό του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Νίκη Αλίμου με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Κρόνο Αιγάλεω. Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση για το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων, που «πάτησε» κορυφή και πλέον ατενίζει το μέλλον με τόνους αυτοπεποίθησης.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Νίκου Μανωλά.Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας το στίγμα του για τη καθορισιτκή συνέχεια:

«Πιάσαμε κορυφή μετά από μία ευρεία νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπαλου, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον ΄διο και σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι στε όλους τους αντιπαλους και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ στον τρόπο προσέγγισής τους. Η ομάδα μας δείχνει ποιότητα και χαρακτήρα, στοιχεία, τα οποία μας έχουν βοηθήσει πάρ απολύ από το ξεκίνημα της φετινής μας προσπάθειας. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Κάθε άλλο. Παραμένουμε προσγειωμένοι και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κρόνο Αθηνών .

Σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όπως είναι αυτό της Κυψέλης, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Εθνικού, για να προσθέσει, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του:

«Έχουμε να επιδείξουμε την κορυφαία άμυνα στο σύνολο των αθηναϊκών πρωταθλημάτων με τρία μόλις γκολ παθητικό. Στοιχείο το οποίο αναδεικνύει την ποιότητα και την αυταπαρνηση συνολικά της ομάδας. Οι παίκτες μου έχουν κάνει υπέρβαση και είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Πολύ καθοριστικό παιχνίδι με την Ιεράπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 14/1

Abola Newsroom

Λύγκος: «Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Kώστας Παλαιολόγος