free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Τίμο Καβακά τεχνικό για την αντεπίθεση η Ρόδος

Ο Τίμος Καβακάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο 6ο όμιλο.

Ο έμπειρος τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει από τις 5 Δεκεμβρίου η «δσπορ», συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «ελαφιών» και θα αντικαταστήσει τον Πάρη Ανδράλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι»:

«Ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Ο 44χρονος καταξιωμένος τεχνικός (γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1972 στη Θεσσαλονίκη) αναλαμβάνει να υλοποιήσει το πλάνο της διοίκησης για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, στηριζόμενος στις αναμφισβήτητες ικανότητές του και την πείρα του, με την οποία τον εφοδίασε το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα, η Καλλονή, η Λαμία, ο Αχαρναϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αστέρας Αμαλιάδας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τιμόθεο Καβακά, του εύχεται δε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες».

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται άμεσα στο νησί μας για να πιάσει δουλειά, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό Νικαίας, προκειμένου να σημάνει την αντεπίθεση του Α.Σ. Ρόδο στον βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Μετά από συναρπαστικό φινάλε ο Αστέρας Αμαλιάδας 2-1 εκτός τον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

Τελείωσε πριν καν αρχίσει ο Γκώνιας στον Βόλο ΝΠΣ!

Abola Team 2

Aνδράλας: «Ευχαριστούμε τον Θεό που βγήκαμε ζωντανοί από το ματς με την ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2