free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Να κλείσουμε τις υποχρεώσεις για το 2017 με νίκη»

Το σύνθημα για θρίαμβο επί του Ολυμπιακού Λιοσίων έδωσε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης. 

 

 

Η εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στο ισχυρό Παλαιό Φάληρο υποχέωσε την Αγία Παρασκευή να υποχωρήσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του συναρπαστικού πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας σ’ ένα παιχνίδι χορταστικό και ιδιαίτερα συγκλονιστικό με πολλές διακυμάνσεις τόσο στο σκορ, όσο και στα συναθήματα.

Ο αρχηγός Γιώργος Τζίτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα:

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομαδες. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το 2-2 είναι απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα  , δεοδμένου ότι καιοι δύο ομάδες είχνα να επιδείξουν εκρηκτικά 20λεπτα. Κάπια στιγμή στο πρώτο 20λεπτο του δευτέορυ ημιχρόνου, διάστημα, όου προηγηθήκαμε με 2-1 ανατρέποντας το εις βάρος μα σκορ είχαμε τη δυνατότητα να «τελειώσουμε» το παιχνίδι, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμ εορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, αλλα΄δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια το Παλαιό Φάληρο μα ςπίεσε, ισοφάρισε και θα μπορούσε κάλλιστα να μαςς είχε πάρει ακόμη ακι τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά και πλέον στρέφουμε τη προσοχή μας στο επόμενο ντέρμπι που μα ςπειρμένει απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λιοσίων. Θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μα ςμε νίκη, ώστε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και παράλληλα να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογική μας κατάσταση».

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Εξωγενείς παράγοντες μας στέρησαν την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10