29 Μαρτίου, 2024
ΕΠΣΔΑ

Επείγουσα ανακοίνωση της ΕΠΣΔΑ για την συμμετοχή ομάδων σε Τουρνουά

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΔΑ σχετικά με την συμμετοχή ομάδων σε Τουρνουά με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Παρακαλούνται, τα Σωματεία που θα συμμετέχουν σε Τουρνουά, λόγω της διακοπής των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Δ.Α., όπως ζητήσουν με ΑΙΤΗΣΗ τους, την Άδεια συμμετοχής τους, όπως προβλέπεται στο Άρθρο 37 παρ. 6 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. και στις αντίστοιχες Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Δ.Α. Άρθρο 14 ΑΡΘΡΟ 14 ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ –ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Απαγορεύεται ρητώς η συμμετοχή ομάδας ή τμήματος υποδομής, μέλους της Ε.Π.Σ.Δ.Α. σε τουρνουά ή αγώνες όλων των κατηγοριών όταν αυτοί διεξάγονται από ιδιωτικό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή δημόσιο φορέα, χωρίς την απαραίτητη προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ένωσης. Εάν δεν τηρηθεί η διαδικασία προέγκρισης της συμμετοχής ομάδας του σωματείου θα επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ από την ομάδα του σωματείου που μετέχει στο πρωτάθλημα και ετήσιος αποκλεισμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που έλαβαν μέρος, όπως προβλέπεται στο άρθρο 37, παράγραφος 6 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων.