free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Με νίκη θέλει ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος να κλείσει η ομάδα του τις υποχρεώσεις της για το 2017.

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ξεπερνώντας εύκολα την αντίσταση του μαχητικού Γ.Σ. Καισαριανής με 3-0

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να κλείσει ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2017:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιστορφή μας στις νίκες. Σδυνδυλασαμε την ευρεία μας επιτυχία με καλή εμφάνιση και αυτό το στοιχείο μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Η σκέψη και η προσοχή μας τώρα στρέφται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου. Ένα παιχνίδι, όπου στοχεύουμε να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας για το 2017, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία»

 

Έτοιμοι οι Μπέλερης, Καλλιοντζάκης

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται το γεογνός ότι θα υπολογίζει βάσιμα στις υποηρεσίες όλων του των ποδσοφαιριστών, δεδομένου ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Πυρρος Μπέλερης.και Δημήτριος Καλλιοντζάκης και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι

 

Related posts

Σπουδαία Νίκη 2-1 ο ΑΡΗΣ τον Παπάγο | ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ρένος Γιαμπουράς

«Έκλεισε» Ορούτσι ο Εθνικός Αστέρας

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε και ο Δημήτρης Γκόντζος με τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος