free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Οτζίτζα»

 

Σύμφωνα με αναφορές πορτογαλικών Μέδων ενημέρωσης ο διεθνής Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «Λιονταριών».

 

 

 

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αποτέλεσε ρτον έναν εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League.

Ο Οτζίτζα Οφόε ήταν από τους απίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στα «Λιοντάρια» της Λισσαβόνας και μάλιστα είχεδ σκοράρει στην αναμέτρηση του «Ζοσέ Αλβαλάδε» μειώνοντας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» για το τελικό 3-1.

Μάλιστα, ο διθενής άσομέσο είναι απο τους πλέον σταθερούς σε απόδοση παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, γεγονός το οποίο φέρετια να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης  «O Jogo», τα «λιοντάρια» εξετάζουν την περίπτωση του Βέλγου μέσου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση σύντομα.

Η Σπόρτινγκ λοιπόν εξετάζει την περίπτωση του Βέλγου μέσου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές για τους Πορτογάλους, οι οποίοι, μάλιστα, ίσως να κάνουν σύντομα κίνηση προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Επίσης στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η διοίκηση της Σπόρτινγκ έχει κάνει επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη και πως ο Ζέσους ήθελε τον Οφόε από τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν η Λέγκια είχε παίξει στην Πορτογαλία για το Champions League.

 

Related posts

Η Εθνική νίκησε 4-1 το Γιβραλτάρ και μπαίνει επάξια στα προκριματικά του Μουντιάλ

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Μαυροκουκουλάκης πρόεδρος αντί Αλαφούζου στον ΠΑΟ

Abola Team 3

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Σαντορίνης

Mάνος Χρυσός