free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Πήραμε μεγάλη τονωτική ένεση!»

Στην αξία του ισόπαλου αποτελέσματος κόντρα στον Πανερυθραίκό, αναφέθρηκε οτενχικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Ανδρέας Μηλιάς. 

 

 

Σημαντική βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής πραγματοποίησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης, με τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του Πανερυθραϊκού.

Ο τεχνικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» Ανδρέας Μηλιάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία του συγκεκριμένου απτελέσματος, το οποίο αναμένετια να λειτουργήσει ως «ντόπα» στον τομέα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Η ισοπαλία που πήραμε από μία ομάδα της ποιότητας του Πανερυθραϊκού αναμένεται να αποτελέσει μεγάλη ψυχολογική εένεση για την ομάδα μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το τακτικό κομμάτι, που ακολούθησαν πιστά οι ποδοσφαιριστές μου, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα,. Επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε σ’ έναν τελείως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο

Μάλιστα, το παιχνίδι άνοιξε πολύ στο τελευταίο 20λεπτο, διάστημα, όου μας δόθηκαν ευκαιρίες να πάρουεμ ακόμη και την νίκη, κι εφόσον ήμασταν στοιχειφώς ψύχραιμοι σητν τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη και την νίκη. Όπως το ίδιο θα μπορούσε να είχε πετύχει και ο αντίπαλός μας που έχασε σημαντικές ευκαιρίες και είχε και δοκάρι» ήταν το αρχικό σχόλιο Ανδρέα Μηλιά, για να προσθέσει:

 Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρις εσχάτων για την εξασφάλιση του στόχου της παρμαονής και αθ συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλρισιτκά στην αναμέτρηης με την Ηλιούπολη. Δεν θα το προσεγγίσουμε ως ένα τοπικό ντέρμπι αλλά ως ένα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα και θα αφοσιωθούμε κατά στο αγωνιστικό κομμάτι»

 

 

 

 

 

Related posts

Φωστήρας – Ιάσων 2-0

Γιάννης Μελίτας

Τσιμπάκης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος