free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης:«Να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα»

Στην ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα στον τομέα του σκοραρίσματος, αναφέρθηκε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο Αιγάλεω  ο Παράδεισος Αμαρουσίου μένοντας στο 0-0 απέναντι στον τοπικό Θεμιστοκλή.

Ένα αποτέλεσμα, που απέτρεψε από την ομάδα των βορείων προαστίων  τη δυνατότητα να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Αλέξης Στούλης, που αποτελεί εδώ και επτάμιση χρόνια τη σημαία της ομάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του μαστίζεται από πρόβλημα δυστοκίας, το οποίο της έχει στοιχίσει πολλούς και ιδιαίτερα σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια, που επιχιρεί φέτος στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ:

 «Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι ξεμείναμε από επιθετικές λύσεις και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, που θα μας χάριζε την νίκη απέναντι στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 Οφείλουμε να λύσουμε το επιθειτκό πρόβλημα που μας χαρακτηρίζει, ώστε να γίνουμε περις΄σοτερο ουσιαστικοί και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες  τους στόχους που έχουμε θέσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, για να προσθέσει:

 «Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Αναγέννηση Πετρούπολης, το οποίο είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την παραπέρα πορεία μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε επιτέλους τον παράγοντα έδρα, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας πριν την διακοπή του πρωταθλήματος»

 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Μαντζούνης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Με σοβαρότητα για το τρίποντο»

Kώστας Παλαιολόγος