free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!»

 

 

Στην ανάγκη για διαρκή βελτίωση αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Λαύρα Αργυρούπολης με την δύσκοη, όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη με 2-1 επί του αξιόμαχου Κεραμεικού.

Οι «ροσονέρι» αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ  ξεπέρασαν την ψυχρολουσία του γρήγορου σε βάρος τους τέρματος και κάνοντας αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν την ολική ανατροπη προς τέρψη του προπονητή τους Αργύρη Ψαρρού, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε τα εξής:

 «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δείξαμε αντίδραση, αφού παρά το γρήγορο γκολ, που δεχθήκαμε, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος και να πετύχουμε δύο γκολ, που μας έδωσαν την πολύτιμη νίκη. Η προσοχή μας πλέον είναι αποκλειστικά στραμμένη στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει κόντρα στα Βριλήσσια. Μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή, η οποία έχει αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν καταλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται

Αυτό που προέχει, είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τα λάθη μας και να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτερα. Με αυτή την φιλοσοφία θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε»

 

 

 

Related posts

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

Σομπότοβιτς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος