free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον πρωτοπόρο!»

Στη βασική επιδίωξη του ίδιου και των παικτών του για την αναμέτρηησ με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρη Φιλίππου.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από τις εξαιρετικές ως τώρα εμφανίσεις και την αξιομνημόνευτη παρουσία της στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ η Κηπούπολη θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Άπαντες στο σωματείο των δυτικών προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φαντάζουν απόλυτα συνειδητοποιημένοι κι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να αποδείξουν ότι η μέχρι τώρα πορεία πουέχουν διαγράψει, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου:

«Όλη τη εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πυρετωδώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι, Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, η οποία αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν είναι πρωτοπόρος! Απότ ην πελυρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να χαρούμε το παιχνίδι. Όταν ξεκινούσε η σεζόν, ένας από τους στόχους, που είχαμε θέσει, ήταν να αποδίδουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε τα ματς. Θεωρώ ότι τον συγκεκριμένο στόχο ως νεοφώτιστη ομάδα,τον έχουμε πετύχει. Πλέον, αυτό που αποσκοπούμε, είναι να φανούμε δυνατοί και να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας. Ευχής έργον, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και από την πλευρά μας αισθανόμαστε πολύ καλά για το γεγονός ότι έχουμε βρει τον ρυθμό μας, παρά το ότι αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα από το ξεκίνημα της χρονιάς»

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος