free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα»

Στον βαθμό επικινδυνότητας της εκτός έδρας αανμέτρησης με τον Ήφαιστο Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να φανεί αρκετά ανταγωνιστικό, το Παλαιό Φάληρο ρίχνεται στην μάχη απέναντι στον πολύ δυνατό και εκ των πρωτοπόρων Ήφαιστο Περιστερίου.

Το νεοφώτιστο σωματείο των νοτίων προαστίων προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Αγία Παρασκευή και θέλει να αποδείξει ότι η μέχρι στιγμής πορεία του μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία έχει διατηρήσει για χρόνια ένα πολύ δυνατό κορμό και φυσικά διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή,όπως είναι ο Θόδωρος Τρανός. Από την πλευρά μας θα πάμε με στόχο να φανούμε όσο τον δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, παρά τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν»

 

«Μετράει» απουσίες

Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθεί το Παλαιό Φάληρο κόντρα στον Ήφαιστο Περιστε΄ριου.

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής δε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυαμτιών Μάριου Τοπάλι, Μάνουελ Ρόκο, όπως επίσης και του Μιχάλη Μάλλη, ο οποίος κόντρα στην Αγία Παρασκευή υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή. Στο απουσιολόγιο προστίθεται φυσικά και ο τιμωρημένος Γιώργος Φωτιάδης.

  

Related posts

Γαζής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Έχουμε τον τελευταίο λόγο για το γηπεδικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Αλέξανδρος Σούφλας από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος