free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Οπωσδήποτε νίκη με Ανθούπολη!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ανθούπολη αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άγιο Δημήτριο η κατάκτηση των τριών βαθμών στην καθοριστική κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στην Ανθούπολη.

Απαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο έχουν πεισμώσει από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Πετρούπολης και δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων και φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να έρθει το πολυπόθητο «τρίποντο», που θα επιτρέψει στην «Μπάρτσα» να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή  Αντώνη Καρπούζα:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με την Ανθούπολη. Θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη, η οποία θα μας δώσει την δυνατότητα να προσεγγίσουμε τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινακα και παράλληλα θα μας δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Αυτό που προέχει, είναι να κλείσουμε με νικηφόρα τις επίσημες υποχρώσεις για τη χρονιά που φεύγει και κατόπιν να κοιτάξουμε τί ακριβώς εκκρεμότητες χρειάζεται να διευθετήσουμε όσον αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ, που θα παλέψει για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει»

 

 

 

Related posts

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3

Ψύλλιας: «Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Kώστας Παλαιολόγος