free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Κηφισιά 2010 – Φωστήρας Καισαριανής 7-1

Διαστημική Κηφισιά διέλυσε με επτά γκολ τον Φωστήρα Καισαριανής για την 11η αγωνιστική της Γ κατηγορίας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιάτη ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα, οι γηπεδούχοι έκαμψαν την αντίσταση του Φωστήρα. Ο Πετράκης στο 9′ με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι σε υποδειγματική αντεπίθεση έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν το σουτ του Τρίγκα αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Γαιτανίδη. Από εκεί και έπειτα η Κηφισιά πάτησε το γκάζι. Στο 22′ ο Λιάτης πήρε το… όπλο του και με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. Στο 38′ ο Κιλαρμπούδης μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Στην επανάληψη, η Κηφισιά συνέχισε με το… γκάζι πατημένο και τον Λιάτη σε δαιμονιώδη φόρμα στο 62′ και στο 78′ πάλι να σκοράρει με σουτ για το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν όταν υπήρξε σύγχηση στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Τραγουδαρά να κάνει από κοντά το 5-1 στο 83′. Στο 88′ ο Σώντας σκόραρε για το 6-1 ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Λιάτης με πέναλτι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 7-1.

Κηφισιά 2010: Γαϊτανίδης, Ντέντια, Κυριακόπουλος, Μητρόπουλος, Τσουτσουδάκης, Πετράκης, Λιβαθινός, Καρνός, Λιάτης, Κιλαρμπούδης, Σώντας 

Φωστήρας Καισαριανής : Σπανός, Μηλιός, Κλεισιάρης, Γκοβόλιας, Κοκονόζι, Φαναρτζής, Δημόπουλος, Φωνιάς, Μέτο, Τρίγγας, Τραγουδάρας

Related posts

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος η έβδομη μεταγραφή του Βοτανικού

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Αίσθηση με Τοροσιάδη τα Ταταύλα!

Kώστας Παλαιολόγος