free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Το σύνθημα για νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό, έδωσε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης. 

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017, η Γ.Σ. Αργυρούπολης θα φιλοξενήσει τον ισχυρό Πανερυθραϊκό.

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων, το οποίο προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του νεοφώτιστου Αγίου Θωμά με 2-0, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και παράλληλα να αποδείξει ότι διέρχεται μία αγωνιστική άνοδο στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο  προσεγγίζουν στο στρατόπεδο της Γ.Σ. Αργυρούπολης την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Λεβέντη:

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη κι έμπειρη ομάδ,α που διαθέτει για αρκετά χρόνια έναν εξαιρετικό κορμό και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή  Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να δώσουμε τέλος στην μετριότητα των 12 πρώτων αγωνιστικών και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το έτος που φεύγει. Το ζητούμενο είναι να φανούμε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί. Τα πολλά προβλήματα απουσιών με στρατευμένους και με παίκτες που έχουν πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες μας έχει στοιχίσει αρκετά μέχρι τώρα».

Παρουσιάζονται στο στρατό Λεβέντης και Γιαννίκος

Δύο  σημαντικά προβλήματα αναμένεται να προκύψουν για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης με την ανατολή του 2018. Ο λόγος έχει να κάνει με την επικείμενη στράτευση των Δημήτρη Λεβέντη και Αλέξανδρου Γιαννίκου, παικτών, που αποτελούν βασικά στελέχη στον φετινό κορμό της ομάδας.

 

Related posts

Ανανέωσε με τους Κλουβάτο και Τσιρκινίδη ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: “Όπως παλιά…”

Abola Newsroom

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team