free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με γκολ του Κατσαβριά η Τριγλία Ραφήνας 1-0 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής-Τα αποτελέσματα σε όλα τα ματς του Σαββάτου (16/12)

Πήρε αυτό που ήθελε η Τριγλία Ραφήνας που επικράτησε με σκορ 1-0 του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Ραφήνας του Φώτη Θανέλλα πέτυχε στο 59′ ο Κατσαβριάς.

Η Τριγλία Ραφήνας ξεκίνησε δυνατό το ματς και ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίωρο του ματς. Απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Εγκλαντίν στο 3′. Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Ιωσήπου, με το σουτ του Κατσάμπα, το οποίο πέρασε άουτ.

 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν απειλητικά στην εστία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, αλλά το σουτ του Καραγιάννη στο 21′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζερμένο! Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων αναγκάστηκε στο ημίωρο της αναμέτρησης να κάνει την πρώτη του αλλαγή, καθώς ο Κρασουδάκης τραυματίστηκε στη μύτη και αντικαταστάθηκε από τον Στάτη. Από κει και πέρα, η Τριγλία Ραφήνας είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία στο 35′ με κεφαλιά του Μακρή, η οποία πέρασε άουτ…

 

Στο δεύτερο μέρος, η Τριγλία έκανε και πάλι δυνατό ξεκίνημα και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κότσι στο 48′ και στο 53′. Τελικά, στο 58′ η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε, όταν ο Κατσαβριάς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του πορτιέρο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής σε σουτ του Κότσι και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την Τριγλία Ραφήνας!

 

Μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο τεχνικός της νησιωτών προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά στο ύπολοιπο του χρόνου που έμεινε, δεν κατάφεραν οι παίκτες να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης…

 

Τριγλία Ραφήνας (Φ. Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριάς, Αμπτουραχμάνι (85′ Μητσόπουλος), Ντάφλας, Εγκλαντίν.

 

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (Χρ. Πελέκης): Ζερμένο, Τοπάλι, Κρασουδάκης (29′ λ.τ Στάτης), Ρέτος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Β. Παρέλλης, Μιχαλάκης, Κατσάμπας.

 

 

Στα ματς του Σαββάτου στην Γ’ Εθνική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

1ος όμιλος – 10η αγωνιστική

 

Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 

 

 4ος όμιλος – 13η αγωνιστική

 

ΝΠΣ Βόλος-Διγενής Νεοχωρίου 5-0

6ος όμιλος – 10η αγωνιστική

 

Ιάλυσος-Διαγόρας 1-0 

7ος όμιλος – 10η αγωνιστική

 

Ταμυναϊκός-Παναργειακός 0-1 

 

Related posts

Παπαματθαιάκης μετά την ήττα του Ηρόδοτου: Εγώ νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική

Abola Team 2

Μεγάλο διπλό στον Ατσαλένιο ο Εθνικός

Abola Team 3

Παίκτης της Θήβας ο Τσακιράκης

Abola Team 2