free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ποσειδώνας Γλυφάδας – Χρυσούπολη 1-1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι Ποσειδώνας Γλυφάδας και Χρυσούπολη με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίθεση όταν ο Διονάκος βρέθηκε απέναντι από τον Ψωμάρα και εκτέλεσε ψύχραιμα για το 0-1. Στην συνέχεια του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο καθώς το παιχνίδι στο κέντρο ήταν αρκετά νευρικό και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη στις μεταβιβάσεις εκατέρωθεν. Αξιοσημείωτη είναι μόνο η αλλαγή του Κουνάδη με τον Μπρούνα λόγω τραυματισμού του πρώτου στο 25.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να ισοφαρίσουν γρήγορα και μπήκαν κάπως πιο δυνατά. Στο 50′ ο Κουνάδης έπιασε την κεφαλιά όπου πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Κότσαλο να βρίσκεται τετ α τετ όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Ψωμάρας όπου όταν χρειάστηκε δήλωνε βροντερό παρών. Απο εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και η ισοφάριση ήρθε στο 70′. Πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Κουνάδη στον Μαυρίδη ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ που βρήκε και στο κάθετο δοκάρι του Ντελή για το 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες μονομάχισαν στο κέντρο με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν πιο καλά την μπάλα όμως τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν το σουτ του Μπαϊρά πέρασε λίγο άουτ. 

Ποσειδώνας Γλυφάδας : Ψωμάρας, Παπαδόπουλος (Γαλανόπουλος 46′), Καλαντζής, Ψωμάς, Κουνάδης (Μπρούνας 25′), Σουλιμιώτης, Σκέμπι (Μαυρίδης 54′), Κουμούτσος, Μαντούκας, Μίτρε (Ξενιτόπουλος 62′), Τσακαλάκης

Χρυσούπολη : Ντελής, Ζακυνθινός, Παπαυγέρης, Σαμπαζιώτης, Κότσαλος, Κώτσιας, Στρέμπας (Λεβεντός 77′), Μασούρης, Αλτσαντζής, Διονάτος, Μπαϊράς (Μπογράκος 88′)

 

Related posts

Μπουγάς: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

Φιλίππου: «Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές μου»