free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Κεραμεικός με ολική ανατροπή στο σκορ νίκησε 2-1 τον Υμηττό

Έβγαλε ψυχή ο ηρωικός Κεραμεικός και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο κιόλας λεπτό, επικράτησε με σκορ 2-1 του Υμηττού.

Μόλις στο 1′ ο φιλοξενούμενος Υμηττός προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κάντζας και κέρδισε ο Μανούσος.

Στο 41΄ο συνήθης ύποπτος δεινός σκόρερ του Κεραμεικού Φαλάγγας ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ μετά από ωραίες ενέργειες των Σταύρου Κάτρη, Πετούα και Τζέτζια

Στο 68′ ο Φαλάγγας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον γκολκίπερ Κωνσταντάκη έγραψε το τελικό 2-1 για τον Κεραμεικό του Νίκου Τσαπρούνη.

Στο 91′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λιάπας του Υμηττού. 

Στο 21′ σε έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Πετούα η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 66′ σε κοντινή κεφαλιά του Λιάπα απέκρουσαν την μπάλα με εκπληκτική εκτίναξη ο νεαρός γκολκίπερ του Κεραμεικού Καραϊσκος. Στο 73′ σε δύσκολο σουτ του Τάφα απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Κωνσταντάκης ενώ στο 90′ σε εξ΄επαφής σουτ του Τάφα απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Υμηττού.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Π. Χριστοδούλου, Μπάγιας, Δαρσακλής.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Νίκος Τσαπρούνης): Καραϊσκος, Γιάνκολο, Γιογκέτσι(73′ Γριτσώνης), Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος, Τζέτζιας(75′ Τάφα), Α. Κολάγκι(69′ Κουλούρης), Πετούα(87′ Ευσταθιάδης), Σταύρος Κάτρης, Φαλάγγας.

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Κάντζας, Τζίφας, Πουρνάρας, Τσάκαλος(58′ Κιάφας), Λιάπας, Αλ Κενάρης, Κακούρης, Μανούσος, Διαμαντόπουλος(76′ Μπαρμπαλιάς), Καμίδης.

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο μέσος του Κεραμεικού Ζαφειράκος ενώ από την νικήτρια ομάδα του Κεραμεικού διακρίθηκαν επίσης οι Γιάνκολο, Γιογκέτσι, Μαρίνος Κάτρης, Σταύρος Κάτρης, Μακρυπούλιας, ενώ από τον Υμηττό διακρίθηκαν οι Τζίφας, Λιάπας, Καμίδης, Καμίδης, Κακούρης.

Με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ματς ο αρχηγός του Κεραμεικού Μακρυπούλιας λόγω του ότι προερχόταν από τραυματισμό. 

Το ματς παρακολούθησαν μεταξύ άλλων από την ΕΠΣΑ ο Στέλιος Ευστρατίου και ο ποδοσφαιριστής του Κεραμεικού Κυφωνίδης και φυσικά ο πρόεδρος του Κεραμεικού Κώστας Μακρυπούλιας όπως και οι παράγοντες του Κεραμεικού Παναγιώτης και Σταύρος Κάτρης.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Κεραμεικού Κώστας Μακρυπούλιας άργησε να μπει κατά ένα λεπτό στο γήπεδο, οπότε και έχασε την φάση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπερπαρατηρητής του αγώνα Στέλιος Ευστρατίου που ήταν άψογος στα καθήκοντά του ήταν αυτός που στο ημίχρονο έδωσε εντολή να ανάψουν όπως κι έγινε οι προβολείς του γηπέδου στο Ρουφ αφού λόγω της συννεφιάς είχε σκοτεινιάσει επικίνδυνα.

 

Related posts

Στο τιμόνι του Α.Ο. Κολωνού ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ; Τα σημερινά (2/4) αποτελέσματα

Abola Team

Φιλικό 5-0 ο Ιάσωνας με Ειρήνη Πετρούπολης

Abola Team 3