free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Το περιμένουμε πώς και πώς!»

Την ανυπομονησία του για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, εξέφρασε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό , ώστε να κλείσουν νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το έτος που φεύγει απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων παρουσιάζονται άπαντες στην Αγία Παρασκευή.

Στο ιδιαίτερα φιλόδοξο σωματείο των βορείων προαστίων αντιμετωπίζουν την κυριακάτικη αναμέτρηση ως μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξουν τί αξίζουν και κυρίως να συνειδητοποιήσουν πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν. Κι όλα αυτά κόντρα στον έναν εκ των δύο πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Γιώργου Τζίτζη:

 «Περιμένουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων πώς και πώς. Θέλουε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να τα δώσουμε όλα και να φτάσουμε σε μία νίκη, η οποία θα μας δώσει τεράστια ώθηση , αλλά και το τέλειο συναίσθημα για το γεγονός ότι ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα πριν την πάραδο των εορτών των Χριστουγέννων με νίκη, απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα. Πρόκειται για ένα πραγμαιτκό ντέρμπι κορυφής. Από την πλευρά μας θέλουμε να μείνουμε κοντά στη κορυφή, ώστε να έχουμε αυξημένο κίνητρο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, αλλά αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Αυτό που πρωτίστως θέλουμε, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, που θα αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους όλους όσοι έρθουν να το παρακολουθήσουν» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού της Αγίας Παρασκευής, για να προσθέσει, ερωτηθείς στο πώς  θα διαχειριστούν το γεγονός ότι για την προσεχή Τετάρτη ακολουθεί ο προημιτλεικός Κυπελλου κόντρα στον Χαραυγιακό:

«Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Η προσοχή μας τη δεδομένη στιγμή είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Από το βράδυ της Κυριακής θα σκεφτούμε τον Χαραυγιακό».

 

 

 

 

 

Related posts

Διατηρήθηκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων

Abola Team

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κατσάνος από τον Αστέρα Ζωγράφου

Τάσος Ζαφειρίου

Μάριος Ανδρέου: “Έτοιμη να παρουσιάσει θέαμα η Πεύκη”

Ρένος Γιαμπουράς