free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0

Ο Παναιτωλικός σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Αστέρα Τρίπολης μετά το 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο φορμαρισμένος Αστέρας Τρίπολης μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες στη Super League αλλά με τον Παναιτωλικό… ζορίστηκε και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεχαράνο στο 84΄.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά μία μεγάλη ευκαιρία, όμως το κοντινό σουτ του Καλτσά απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Μπεχαράνο. Ο,τι δεν μπορούσαν να κάνουν στις οργανωμένες επιθέσεις τους οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, το άγγιξαν σε μία αντεπίθεση στο 57΄, όταν ο Καλτσάς έβγαλε τον Τόνσο μόνο απέναντι στον Κυριακίδη, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έπεσε στα πόδια του Αργεντινού και έσωσε την εστία του.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση ένα φάουλ του Μάρκος Πάουλο που έδιωξε ο Αθανασιάδης), αλλά η «σφιχτή» αμυντική τακτική τους, τους χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς άντεξαν και στα τελευταία λεπτά παίζοντας με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεχαράνο στο 84΄.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ιγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86΄ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76΄ Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (70΄ Μαντίντα), Μανιάς

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85΄ Μαρινάκης), Μαρκόβσκι (46΄ Κλέσιο), Ρότσα (64΄ Τσοκάνης)

 

 

Related posts

Με ανατροπή απέναντι στον Ιάλυσο η Καλλιθέα, εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση

Γιώργος Ανανίδας

Σούπερ πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τον Ανσαριφάρντ τον “φονιά” της Οσμανλίσπορ

Abola Team 3

2Χ2 για Δόξα-Παναχαϊκή, σκόνταψε ο ΟΦΗ στην Football League

Abola Team 2