free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Αγ. Παρασκευή 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Η Αγ. Παρασκευή έκοψε τον δρόμο του Ολυμπιακού Λιοσίων κερδίζοντας τον με σκορ 2-0.

Με νίκη σε γεμάτο γήπεδο με τους φιλάθλους της στο πλευρό της τελείωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Αγ. Παρασκευής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Στην τελευταία αγωνιστική της χρονιάς η Σάντα επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων,πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και αυτό την φέρνει μόνη της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό λιγότερο απο τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Το συγκρότημα του Δ.Κωνσταντόπουλου σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε σοβαρότητα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τους ποδοσφαιριστές του να μάχονται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όπως αυτή του αρχηγού της Γ.Τζίτζη στο 42′ όταν το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με την μπάλα να φτάνει στον Δ.Κοβάνη και να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι ευκαιρίες για την Σάντα βρήκαν δίχτυα και έτσι στο 77′ ο Ε.Χατζίου με πολύ ωραίο πλάσε άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας για να ακολουθήσει ο πρώτος σκόρερ της Σάντα Δ.Κοβάνης στο 91′ με κεφαλιά και να κάνει το 2-0.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:(Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Παπαγεωργίου,Χατζίου,Παναγόπουλος,Σκλαβενίτης,Βελέντζας,Σκούρας(93’Ντιντίφας),Τζίτζης (89’Μπέκος),Μαυροματάκης,Κοβάνης,Τσοπανάκος (80’Παπαευθυμίου),Μπαλατσούρας(70’Λαζόπουλος)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ:(Λ.ΣΜΥΡΝΗΣ) Αδαμόπουλος,Καπλάνης,Φραγκόπουλος,Κυριάκης,Τριανταφλλίδης,Λαμπρόπουλος(58’Λεβεντέλης),Καραμπίνης,Πατέλης(74’Αθανασόπουλος),Καραχάλιος,Γκαβζίδης,Κωτούλιας(63’Αργυρός)

 

Την Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 14:30 στο γήπεδο μας θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση για την 6η φάση του Κυπελλου ΕΠΣΑ “Κ.ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ” όπου η Αγ. Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ. 

Related posts

Φιλικό με τον Παπάγο την Τετάρτη 6/6 ο Απόλλων Χαλανδρίου

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ.ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΑΣ Π. 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Γιώργος Καρατζάς νέος τεχνικός στην Νέα Ιωνία

Abola Team 2