free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλία εκτός έδρας ο Ηρόδοτος με την ΑΕ Μυλοποτάμου

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη ο Ηρόδοτος ο οποίος παραμένει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής, όμως «χάνει» έδαφος παρ’ότι βρίσκεται στο +5!

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα έχουν το ρεπό τους και βρίσκονται στη πρώτη θέση έχοντας 21 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση ακολουθούν ΠΟΑ και Αιγάλεω με 16. Ο ΠΟΑ είχε ρεπό και στην 11η στροφή θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό (14 βαθμούς) και θα επιδιώξει να μειώσει στους 2 βαθμούς από την κορυφή. Το Αιγάλεω κέρδισε 2-0 τον Άγιο Ιερόθεο, «έπιασε» τον ΠΟΑ στη 2η θέση και θα προσπαθήσει στην 11η αγωνιστική να μειώσει και εκείνο στους δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο.

 

Όσο αναφορά τώρα το παιχνίδι ΑΕΜ-Ηρόδοτος, περιορίστηκε κυρίως στις δυνατές μονομαχίες, στο 18’ ο Μηνάς με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουράκη, ενώ στο 34’ ο Προβιδάκης απείλησε με καλό σουτ αλλά αυτό κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 43’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Βιτώρο, όμως πρόλαβε να απομακρύνει ο Μπάμπης.

 

Στην επανάληψη, πρώτος απείλησε ο Ηρόδοτος με τον Μελισσόπουλο όμως ο Κελαϊδής απομάκρυνε και στο 64’ ο ίδιος παίκτης με παράλληλη «έψαξε» τον Φραγκουλάκη, όμως αυτή πέρασε ανεκμετάλλευτη και στο 75’ σουτ του Μελισσόπουλου απομάκρυνε ο Κελαϊδής. Στο 80’ νέο δοκάρι για την ΑΕΜ μετά από κεφαλιά του Λένγκα, ενώ στο φινάλε ο Βιτώρος «νικήθηκε» από τον Κουράκη.

 

ΑΕΜ: Κελαϊδής, Μυρθιανός, Μπιτσόκος, Δροσάκης, Άλμπι, Μποτωνάκης, Βιτώρος(88’ Κριτσάς), Δελήμπασης, Ντινιωτάκης, Δαραμάρας(62’ Λατίνος), Μηνάς

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κουράκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης(61’ Παναγιωτάκης), Κανδηλάκης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Ετόφ, Μωραΐτης(65’ Γαρεφαλάκης), Προβυδάκης(46’ Μπαλάφας), Μελισσόπουλος

Related posts

Οι γκολτζήδες στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2

Η διαδικτυακή μας εκπομπή συνεχίζεται

admin

Με Αμπελακιακό στο Κύπελλο η Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς