free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κερατσίνι από ατσάλι, νίκησε 2-1 τον Εθνικό-Τα εύσημα στους παίκτες από Αντώνη Αραβαντινό και Βασίλη Σπάθα, στην ομάδα αφιέρωσε τη νίκη ο Σκεντεράι

Μεγάλη νίκη για το Κερατσίνι που επικράτησε του Εθνικού με 2-1. 

Σκορ, το οποίο προέκυψε ύστερα από ανατροπή των γηπεδούχουν, που πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Καλογιάννης και Πασαλίδης τα γκολ της νίκης. Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για τους «ροσονέρι».

 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Εθνικό να έχει την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, στο 11ο λεπτό όταν ο Κατσικοκέρης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον  Παυλάκη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

 

Τέσσερα λεπτά  αργότερα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, ο Κατσικοκέρης έπιασε το σουτ, αλλά ο Φραντζεσκάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

 

H πρώτη καλή φάση για τους «ροσονέρι» καταγράφηκε στο 26′, όταν ο Πασαλίδης  έβγαλε εξαιρετική ασίστ για τον Ντούλια που βγήκε πίσω από την άμυνα και ουσιαστικά ήταν τετ α τετ με τον Σικαλιά, βγήκε πλάγια και έβγαλε σέντρα αλλά δεν υπήρχε παίκτης στην περιοχή.

 

Στο 28′, ο Εθνικός άνοιξε  το σκορ  όταν ο Κωνσταντίνου με δυνατό ξερό σουτ, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στο πλεκτό.

 

Το Κερατσίνι  άρχισε να  παίρνει μέτρα στο παιχνίδι  και έγινε πιο απειλητικό , πρώτα στο 35′, με την κεφαλιά του Μπερνιδάκη που έδιωξε λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή ο Κρητικός, ενώ στο 40 η κεφαλιά του Πασαλίδη έφυγε άουτ.

 

Στην επανάληψη και με το σκορ στο 0-1, ο  Εθνικός πατούσε καλύτερα, αλλά η κίνηση του Σπάθα να βάλει τον Καλογιάννη έκανε την ομάδα πιο επιθετική και έφερε αποτέλεσμα.

 

Στο 61′, σε μία  φάση που ξεκινάει από τον Σκεντεράι και την ωραία μπαλιά στον Ντούλια που έβγαλε τη σέντρα, Πασαλίδης και Μπερνιδάκης, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και η μπάλα έφτασε στον Καλογιάννη που από κοντά και ψύχραιμα, σκόραρε για το 1-1.

 

Το Κερατσίνι έδωσε χώρο στον Εθνικό  που είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κατάλληλες προυποθέσεις για το γκολ.

 

Στο 77′ ο Διάκος πήρε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο και έβγαλε μπαλιά -διαβήτη για τον Πασαλίδη που βγήκε πίσω από την άμυνα του Εθνικού και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Φραντζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττης, Γκιάτης (57′ Καλογιάννης), Ντούλιας (90+1 Διάκος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (87′ Καμπούρης), Παπασπύρος (79′ Παναγιωτοπουλος).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (83′ Σωπασής), Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Μάναλης, Κωνσταντίνου (83′ Χατζησάββας), Παυλάκης, Μακρυγιάννης (69′ Καραλής), Κατσικοκέρης.

 

Διαβάστε την δήλωση του προπονητή της ομάδας του Κερατσινίου και του Λόνι Σκεντεράι

 

Βασίλης Σπάθας: Τα παιδιά έδειξαν θέληση-πάθος και καρδιά και καταφέραμε την ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα που πάει για την άνοδο.Εμείς το πιστεύαμε, το είπαμε και στα αποδυτήρια ,δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και το δείξαμε ειδικά με την εμφάνιση μας στο Β ημίχρονο όπου ήμασταν καταιγιστικοί. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα.

 

 Λόνι Σκεντεράι: Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που είναι στην ομάδα. Στον Πρόεδρο ,στον προπονητή ,τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο.  Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλη την ομάδα και είναι σημαντική γιατί έχουμε μία δύσκολη συνέχεια. Μετά τον Ιωνικό ήμασταν θυμωμένοι  γιατί και σε άλλα ματς  χάσαμε βαθμούς Ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε ένα κομμάτι όσων είχαμε χάσει. Καλές γιορτές σε όλους.

 

Η Δήλωση του Προέδρου της ομάδας του Κερατσινίου, κου Αντώνη Αραβαντινού, μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό.

 

 “Επιβεβαιώνεται ότι το Κερατσίνι είναι μεγάλο .  Με σεβασμό στην ομάδα που έχει παίξει και σε άλλες κατηγορίες και με πιο καλή ομάδα ίσως, χαίρομαι για αυτή τη νίκη  που φαίνεται ότι έχει συνέχεια.. Είναι μία ιδιαίτερη νίκη  αλλά όλες οι νίκες  πρέπει να πανηγυρίζονται  ακόμα και αυτές που δοκιμάζουν τα συναισθήματα μας, λόγω συνθηκών και ότι καταλάβει ο καθένας κατάλαβε. Θα προτιμούσα να είχα κερδίσει αλλού και εδώ ας γινόταν ότι ήθελε  σήμερα.  Πέρα όμως από αυτό  και με σεβασμό στην ιστορία του Κερατσινίου επειδή στο ποδόσφαιρο  υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάζουν την ομάδα σου εγώ θέλω να ανέβει πειραιώτικη ομάδα.  Να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους του Κερατσινίου και όλου του Πειραιά Χρόνια Πολλά ,Καλά Χριστούγεννα ,Καλή πρωτοχρονιά, υγεία  στους παίκτες των ομάδων ,κουράγιο στους παράγοντες και υγεία στους φιλάθλους  και τις οικογένειες τους.  “

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Κόπελας στον Φωστήρα

Abola Team 2

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

Ρένος Γιαμπουράς

Πρώτη επαφή με επιχειρηματίες στην Καλαμάτα

Abola Team 2