free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πλασματικό το 1-1 της καλύτερης Κηφισιάς απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας-Προηγήθηκε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ υπέρ της Κηφισιάς στην φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ της Κρητικής ομάδας

Πλασματικό θεωρείται το ισόπαλο σκορ 1-1 ανάμεσα στην γηπεδούχο Κηφισιά και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Τα αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Κηφισιάς δεδομένου ότι προηγήθηκε πεντακάθαρο και καραμπινάτο επιθετικό φάουλ υπέρ της Κηφισιάς στο 58′ στην φάση στην οποία ο διαιτητής Παπαβασιλείου υπέδειξε πέναλτι υπέρ του ΟΦ Ιεράπετρας θεωρώντας ότι ο Κορέτα ανατράπηκε από τον Ταφταρίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Γιάννη Μάγγου.

Από το 65′ και μετά το ματς παίχτηκε στο μισό γήπεδο με την Κηφισιά του Μάρκου Μαυρομμάτη να πιέζει όχι μόνο για να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης αλλά και στη νίκη. 

Η ισοφάριση για την Κηφισιά ήρθε στο 73′ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Ρεντζή μετά από φάση διαρκείας.

Ο Ρεντζής θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ πιο νωρίς στο 67′ αλλά στο φοβερό σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εκπληκτικά την μπάλα σε κόρνερ αφού απογειώθηκε ο γκολκίπερ Πρίφτης. Στο 71′ ο Ρεντζής που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΟΦ Ιεράπετρας αλλά οι Καϊμακαμούδης και Κωνσταντινίδης που πετάχτηκαν στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσαν με προβολή να την βρουν και να την στείλουν στα δίχτυα.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας από τον οποίο άρεσε ο Τσαλάκου όσο αγωνίστηκε τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω δύο αποβολών. Στο 78′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ Παπαδόπουλος και στο 93′ με απευθείας κόκκινη ο Μούστα.

Με λάθη ο διαιτητής Παπαβασιλείου όπως και οι βοηθοί Κάλλης, Μέσερος.

ΑΕ Κηφισιάς: Κυρίτσης, Τσαφταρίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Καραμπάς(59’ Κωνσταντινίδης), Τζέλι(59′ Κοντογιάννης), Παναγιωτόπουλος(87’ Κεφάλας), Καϊμακαμούδης, Ρεντζής,, Παλιαρούτας.

 

ΟΦ Ιεράπετρας: Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίγγας, Τζελέπης, Πετάσης(80’ Τσαλάκου), Μούστα, Ουζούνογλου(60′ Σταχτιάρης), Περάκης(53’ Μπαριτάκης), Παπαδόπουλος, Κορέτα(89′ Λιλάι).

Related posts

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εθνικού

Abola Team 3

Τον 21χρονο επιθετικό Μανώλη Σπανό απέκτησε ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Ηλιούπολη: Τέλος οι Δημητρίου και Τζουμερκιώτης, παρελθόν και ο Τακταπανίδης

Γιώργος Ανανίδας