free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρμενική – Μελίσσια 1-0

Σπουδαία νίκη και μάλιστα την πρώτη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αρμενική κόντρα στα “μαχητικά” Μελίσσια με 1-0. Χρυσός σκόρερ ο Δεληγιάννης.
 
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Αρμενική και Μελίσσια κοντραρίστηκαν με σκοπό το πολυπόθητο τρίποντο. 
 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και απείλησαν στο 2′ με τον Τσιμπρικίδη να σουτάρει και τον Ρεντζέπη να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο. Στο 12′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τομαρά όμως το σουτ του κατέληξε λίγο άουτ. Στο 18′ ο Ζαννίκος πάσαρε έξοχα στον Περισοράτη όμως αυτός έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ. Στην συνέχεια ο ρυθμός έμεινε καλός ωστόσο χωρίς κάποια ουσιαστική φάση. Στο 40′ ο Τσιμπρικίδης αποχώρησε τραυματίας και το μέγεθος της ζημιάς θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Την θέση του πήρε ο Κόβος.

 
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ο Κούτης με γυριστό από κοντά ανάγκασε τον Θανάσι να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 60′ τεράστια ευκαιρία για την Αρμενική με τον Φασούλα να πασάρει στον Δεληγιάννη κι αυτός αστόχησε από θέση βολής. Στο 77′ ο Δεληγιάννης βρέθηκε στην περιοχή με τον Θανάσι να τον καταδιώκει και αυτός με ψιλοκρεμαστό σουτ κατάφερε να πετύχει το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαχρήστο να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν δυναμικά να ισοφαρίσουν και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σακκελίων να σουτάρει δύο φορές και τον εκπληκτικό στις αντιδράσεις του εξ’επαφής Ρεντζέπη να λέει όχι, δις. 
 
Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την Αρμενική που πλέον με την αλλαγή προπονητή, ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια.

 

Αρμενική : Ρεντζέπης, Κοντιζάς, Κουγιουμντζιάν, Κουκουνασούλης, Πρίνσι, Κουτής, Λοίσιος (Δημάκης 78′), Μουχμέτι, Δεληγιάννης (Ράμα 88′), Μαγγίζης (Σταμάτης 65′), Τομαράς (Φασούλας 46′)

Μελίσσια : Θανάσι, Σταύρακας (Σακελλίων 85′), Κυριακόπουλος, Βολικάκης (Ρούκος 89′), Στέλλας, Τούντας, Περισοράτης, Τσουκαλάς, Παπαχρήστος, Τσιμπρικίδης (Κόβος 40′), Ζαννίκος

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σήμερα στις 9 μ.μ. LIVE o κόουτς της πρωτοπόρου στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ Νέας Σμύρνης, Σπύρος Τάραμας

Τάσος Ζαφειρίου

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα»

Kώστας Παλαιολόγος