free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Δίκαιη η νίκη μας»

Στο δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του σε βάρος του Αττικού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Τον δρόμο των επιτυχιών συνέχισε δριμύτερος ο Αστέρας Ζωγράφου, ο οποίος επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του γηπεδούχου Αττικού στην Ακαδημία Πλάτωνος και παρέμεινε κοντά στις προνομιούχες θέσεις του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός καθοδηγητής των «κυανέρυθρων» Πέτρος Σομπότοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία της νίκης παρά τις αντιξοότητες, όπου συνάντης εη οάδα του:

«Πήραμε μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη., Θεωρώ ότι η νίκη μα ςείναι δίκαιη σύμφωνα με την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού. Μία επιτυχία, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να μείνουμε κοντά στις προνομιούχες θέσεις του ομίλου κια να ελπίζουμε  εκάτι θετικ΄ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το γήπεδο μικρών διαστάσεων, όπου δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι μία ομάδα, όπως φυσικά και το δυνατό άνεμο που έπνεε, αλλά τέλος καλό, όλα καλά» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα προπονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Η ανατολή του νέου έτους θα μας βρει να δίνουμε δύο πολύ δύσκολα όσο και κομβικά παιχνίδι κόντρα σε Κηπούπολη και Χρυσούπολη. Δύο παιχνίδια η έκβαση των οποίων θα καθορίσει πάρα πολλά όσον αφορά τους παραπέρα στόχους, αλλά και το ενδεχόμενο να κινηθούμε μεταγραφικά τον Ιανουάριο».

 

 

Related posts

Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα για τα Μελίσσια (photos)

Γιάννης Μελίτας

Καλαϊτζίδης: «Πήραμε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα»

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team