free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Στο 0-0 έμεινε το ντέρμπι Βύζας-Άτταλος Νέας Περάμου

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στην ΕΠΣΔΑ Βύζας-Άτταλος Νέας Περάμου το οποίο έμεινε στο 0-0.

Τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα ήταν η άκαρπη υπεροχή του Βύζαντα στο πρώτο ημίχρονο, το χαμένο πέναλτι του Άτταλου στο 72΄ και τον σοβαρό τραυματισμό (80΄ ) στο σαγόνι του Ανδρέα Γαλανού ο οποίος απομακρύνθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ. Ο Βύζας είχε ευνοϊκό άνεμο και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά η υπεροχή του ήταν άκαρπη καθότι οι παίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες 10΄ χαμένη ευκαιρία του Χατζηπαπά μπροστά στον τερματοφύλακα, σε κτύπημα κόρνερ του Χάρμπαλη 20΄ σέντρα ο Δέσκος η μπάλα έξυσε το κεφάλι του Παναγιωτόπουλου 23΄ παράλληλη σέντρα από δεξιά ο Κλωνάρης, η μπάλα πέρασε πάνω από τα κεφάλια των Δρίτσα και Παναγιωτόπουλου 25΄ το πρώτο, και ακίνδυνο, σουτ του Άτταλου από τον Κουσίδη 31΄ σειρά χαμένων ευκαιριών ο Βύζας με τους Μάλλη και Παναγιωτόπουλο 37΄ επικίνδυνο σουτ του Στρατιδάκη εκτός τέρματος, γίνεται παραλήπτης ο Μπαγδάτογλου ο οποίος βρίσκεται σε θέση οφ σάιντ. Το γκολ ακυρώνεται. 43΄ χαμένη κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτταλος μπήκε επιθετικά και έχοντας ευνοϊκό άνεμο επισκέπτεται συχνά την περιοχή του Βύζαντα. 50΄ ο Μπαγδάτογλου επιχειρεί να «κρεμάσει» τον Κατσικούρη ο οποίος ίσως να βρισκόταν λίγο εκτός θέσης με ψηλοκρεμαστή σεντρα. Μπλοκάρει ο Κατσικούρης 51΄ αριστερό σουτ βολέ του Κλωνάρη περνάει μόλις επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταθόπουλου 54΄ χάθηκε η μπάλα με εξαίρετο συνδυασμό μέσων και επιθετικών του Άτταλου, πολύ καλή φάση αλλά διακόπτεται αφού ο τελικός αποδέκτης παραβιάζει την εστία του Κατσικούρη από θέση οφ σάιντ. 72΄ ο Κασικούρης ανατρέπει εντός περιοχής τον Στρατιδάκη. Ο Δημητρόπουλος υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Μπαγδάτογλου. Αποκρούει ο Κατσικούρης, γίνεται κάτοχος ο Μπαγδάτογλου αλλά ευρισκόμενος με κακή γωνία του σώματος στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. 75΄ Δεξιό δυνατό βολέ από τον Δρίτσα ξύνει το οριζόντιο δοκάρι του Σταθόπουλου 80΄ σύγκρουση Ιερόθεου Δρίτσα και Ανδρέα Γαλανού.

Αποτέλεσμα ο Γαλανός να υποστεί θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος και ο γιατρός του αγώνα να διαγνώσει πιθανό κάταγμα στη σιαγόνα.

Εκλήθη εσπευσμένα ασθενοφόρο και παρέλαβε τον τραυματία. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά την απομάκρυνση του Γαλανού χωρίς να αλλάξει το σκορ.

 

Διαιτητής: Σ. Δημητρόπουλος Βοηθοί: Κ. Φαρμάκης, Ε. Σαββόγου Παρατηρητής: Σ. Τρύπος Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

 

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαπάς, Εμετό, Μουσκάι, Μάλλης (39΄ Πανταζής), Κλωνάρης Π., Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος Αναπληρωματικοί: Καλαμπαλίκης, Τσίγκρης, Ανδρέου, Λιόσης, Βασίλαινας, Κουρκούτης.

 

Άτταλος (Σ. Δέδες, Π. Δήμας): Σταθόπουλος (46΄ Μουκέας), Χοραβάτης, Παπαδόπουλος, Γαλανός (90+ Απαζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης (18΄ λ.τρ. Κοντόσταυλος), Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Στρατιδάκης, Κουσίδης, Χριστοδουλίδης (57΄ Μαριόλης Ν.) Αναπληρωματικοί: Δρομούσης, Κασιμάτης, Ελέζ.

 

 

Related posts

Η ΕΠΣΔΑ για την κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου

Abola Team 3

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Και ο Πέτρος Μπόντζος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου

Abola Team 3