free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 κόλλησαν Ρόδος και Ιωνικός Νικαίας

Ρόδος και Ιωνικός μοιράστηκαν βαθμούς, σήμερα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Η Ρόδος ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 6′ όταν μετά από σέντρα του Παβίσεβιτς, ο Μπανγκουρά έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας Κουρεπίνης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως άλλη ευκαιρία, με τον Ιωνικό να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Παναγόπουλου.

 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Ρόδος συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν έβρισκε την τελική πάσα ώστε να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Τα «ελάφια» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίποντο, όταν στο 88′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μκρτσιάν, ο Πινδώνης από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Συνθέσεις: 

 

ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Καντιμοίρης (53′ Αποστόλου), Μκρτσιάν, Δαβρής, Αυγενικού, Μίνγκας (53΄Ιμεραλιλάι), Πινδώνης, Λέκκας (76′ Ευγενικός), Μπανγκούρα (65΄Πότσι), Παβίσεβιτς.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νικολέτος (Μπάτσι), Κορνέτος, Κωστούλας, Παγκοσιάν, Κουρούμα, Πλάκας, Γεωργόπουλος (85′ Παντελίδης), Καλτσάς (88′ Ζαγοριανός).

 

Πηγή: news12

Related posts

Δ. Πανταζής: «Διεκδικούμε πάντα τις πρώτες θέσεις, όπως μας αναλογεί»

Γιώργος Ανανίδας

Ο ΠΑΟ Ρουφ 3-1 τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου εκτός έδρας

Abola Team

Μεγάλο διπλό με σκόρερ τον Μπέλερη η Προοδευτική απέναντι στη Ρόδο

Abola Team 2