free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Σημαντική νίκη, με καλό ποδόσφαιρο»

Στην αξία της επικράτησης σε βάρος του Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηεκ ο προπονητής του πρωτοπόρου Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ήφαιτος Περιστερίου τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017, αφού με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου με 1-0 διατηρήθηκε ακλόνητος στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεμα, το οποίο ήρθε να επιβεβαιώσει την εκπληκτική φετινή πορεία των «ροσονέρι», αλλά και την νοοτροπία πρωταθλητισμού όπου ξεχειλίζει στο ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος συγκρότημα των δυτικών προαστίων

Ο τεχνικός ηγέτης Θοδωρής Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε σητν αξία της επιτυχίας:, που διατήρησε την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, που μας επέτρεψε να μείνουμε ακλόνητοι στην κορυφή και να κάνουμε χαρούμενες γιορτές. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε πάρα πολύ δυνατά. Πίεσε πολύ τον αντίπαλο, έβγαλε πολλές όμορφες συνεργασίες και αυτοματισμούς, ενώ πέτυχε κι ένα όμορφο γκολ δουλεμένο στην προπόνηση.

Στο δεύτερο μέρος δεν πιάσαμε ανάλογα επίπεδα απόδοσης, με άμεση συνέπεια να δεχθούμε κάποια πίεση από τον αντίπαλο. Λίγο η φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και το γεγονός ότι με νίκη παραμέναμε στην κορυφή, ίσως να εξώθησε τους παίκτες μου να κάνουν διαχείριση. Βέβαια, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να έχει τα ίδια επίπεδα απόδοσης όλο το 90λεπτο. Το ζητούμενο είναι ότι κατακτούμε τις νίκες, παίζοντας όμορτφο ποδόσφαιρο. Αυτό το στοιχείο θα επιχειρήσουμε να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια»

 

 

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Να αποδείξουμε ότι η πορεία μας δεν είναι τυχαία»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέρασε με τριάρα από την Αγία Παρασκευή η Αργυρούπολη!

abola10