free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για να ενισχύσουν άπορους έπαιξαν οι Παλαίμαχοι του Μοσχάτου και οι Ηθοποιοί-Κώστας Φραγκολιάς, Γιάννης Αϊβάζης, Γιάννης Βούρος και άλλα γνωστά ονόματα έδωσαν το παρών (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγαλείο ποδοσφαίρου για κοινωνικό σκοπό επιφύλασσε το βράδυ της Δευτέρας 18/12 στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα, στην σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική φιέστα που διοργάνωσαν ο βετεράνος άσος και παράγοντας Νίκος Κομπόγιωργας και η NFOROUM, αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι του Μοσχάτου με την ομάδα των Ηθοποιών με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα όπως και με μεγάλη επιτυχία έγινε, προκειμένου αν δοθούν σε άπορες οικογένειες και άπορους συνανθρώπους μας που ανήκουν στην ενορία Ταξιαρχών. Η αλήθεια είναι ότι συγκεντρώθηκαν πολλές σακούλες με τρόφιμα και προς αυτό τον σκοπό έδωσαν επίσης τον καλύτερό τους εαυτό η Ελισάβετ Κομπόγιωργα, η Αλεξία Παναγιωτοπούλου που επίσης εκπροσώπησαν την NFOROYM ακόμα και οι μικρές Αθανασία Κομπόγιωργα και Ιωάννα Κομπόγιωργα.

Με την ομάδα των Ηθοποιών παρέλασαν όλα τα μεγάλα ονόματα όπως ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Βούρος, οι παίκτες της Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρκάτης, Ανδροβιζονέας μεταξύ άλλων και όλοι οι άσοι της ομάδας του ΣΕΗ που συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα Τύπου.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες αντάλλαξαν πλακέτες και λάβαρα ενώ πλακέτα δόθηκε στον παλαίμαχο άσο του Μοσχάτου Ευριπίδη Καλαμάρα για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Πλακέτες δόθηκαν και στους τρεις διαιτητές του αγώνα Τόγιας, Λεούσης, Παβέλης ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο πολύ ευγενικός στο έργο του Δημήτρης Τσέλιγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι του Μοσχάτου που είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Μήτσου με δύο γκολ του συγκεκριμένου παίκτη του Μήτσου κι ένα του Τοξόπουλου επικράτησαν με 3-1 των Ηθοποιών που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παύλο Πιερόπουλο. Πολύ καλά οργάνωσε την αμυντική διάταξη της ομάδας του Μοσχάτου ο άσος Θωμάς Μανώλης που ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα.

Ακολούθησε μια όμορφη δεξίωση στο εξαίρετο μαγαζί CACTUE CAFE επί της Σολωμού 76 στο Μοσχάτο μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με πολύ κέφι όπου παρέστη και ο Ρεντούμης. Την διοργάνωση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Μοσχάτου Γιώργος Φελλάς.

ΣΕΗ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ (Πρόεδρος Θάνος Κανούσης-κόουτς Γιάννης Βούρος): Νικολαϊδης, Αναγνώστου, Καρμάτης, Νταβρής, Καλαντζής, Μαυράκης, Κικρινεζιάδης, Κώστας Φραγκολιάς, Γιάννης Αϊβάζης, Πιερόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μαρκάτος, Ανδροβιζέας, Φλεσιόπουλος, Γεροντιδάκης, Κορίνθιος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πρόεδρος Δημήτρης Δοντάς-Κόουτς Γιάννης Δραγάτης): Ζώρζος, Καλαμάρας, Θωμάς Μανώλης, Σελίμι, Μανδαλάς, Βουζαλής, Μήτσου, Μαματζάκης, Τοξόπουλος, Μιχαηλίδης, Αναστασόπουλος, Δοντάς, Βαρβαδούκας, Τσιθριώτης, Πιαδίτης, Κοτσαμπάσογλου.

Στην Κεντρική ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες που έπαιξαν για ιερό σκοπό, με τα κόκκινα η ομάδα των Ηθοποιών με τα πράσινα η ομάδα των παλαιμάχων του Μοσχάτου.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ κάτω η ομάδα των Ηθοποιών.

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ κάτω η ομάδα των Παλαίμαχων του Μοσχάτου.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ από αριστερά ο Νίκος Κομπόγιωργας έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Βούρο και τις δύο κορούλες του Ιωάννα Κομπόγιωργα και Αθανασία Κομπόγιωργα.

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ κάτω από δεξιά ο γιατρός του αγώνα Δημήτρης Τσέλιγκας έχοντας με τον Νίκο Κομπόγιωργα.

 

Related posts

ΕΠΣΠ: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Ρένος Γιαμπουράς

Μεταγραφικό μπαμ με Βλαχουτσάκο ο Ηρακλής Νικαίας

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Τα σημερινά (9/2) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης